„Протеста на масите“- се оказа протест на печалбарите против забраната за пушене!

протеста на масите
протеста на масите
Пушене в заведенията

Алчни ресторантьори от цяла България днес излизат на протест за правото да ви тровят със тютюнев дим. Протестът на пушачите,  за които се говори от доста време  ще се състой  днес на 22.11.2012г.  Очаква се собствениците  на заведения и хотели да изкарат своят персонал на протест  против тоталната забрана на пушенето в ресторантите и заведенията.  Печалбарите наричат протеста  от алчност „Протест на масите“, но по – скоро протеста трябва да се нарече “ Протест  на алчните ресторантьори, хотелиери, нарко-зависимите от никотина и протеста на тютюнопроизводителите“

На този протест ще видите всички собственици на и хотели, които не мислят за здравето на клиентите си, те пренебрегват  надписът на кутията  с цигари „Пушенето вреди на вас и на другите около вас“ и зареди собствената си изгода са готови да разрешат на пушачите да ви пушат на главата във заведенията, които стопанисват.

Няма нормален човек, който би си поръчал  храна в  ресторант, ако знае предварително, че зареди  печалба и користни цели  собственика е готов да трови  клиентите си   с каквото и да е било. За  това драги читателю обърни внимание днес на тези, които правят този протест и прецени сам били  обядвал в тяхното заведение!

Днес ще видим на протеста тези, които са способни да продадат вашето здраве и да спечелят от това!  Аз лично нямам търпение да ги видя, кои са те !

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

9 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Филип Филипов

За да не влизаме в излишни спорове – най- добрият вариант е и двете страни да са доволни. А това най- лесно може да се случи като се ползва схемата за обособени за пушачи зони с добра вентилационна система. Както бяха го замислили и много себеуважаващи заведения и ресторанти си накупиха скъпите вентилационни системи, но нечий интерес пак разбута нещата. Нека едните бъдат отделени от другите и с добра въздушна инсталация никой няма да пречи на другия. Не винаги всяко ново нещо е по- добро от старото…както в случая!

Canada goose constable jacket 'glee' star naya riv
Canada goose constable jacket 'glee' star naya riv
11 years ago

thanks, nice post.

Diana Georgieva
11 years ago

Всички непушачи, да излезем на протест срещу цигарената мафия. Ако се разреши на пушачите да пушат в заведенията, ние ще съдим държавата за дискриминация и унижение на българския народ ! Няма да оставим пушачите да ни тровят с цигари!

Diana Georgieva
11 years ago

Много е страшен въпроса с цигарената мафия.. Кой каквото и да прави трудно ще се пребори с тях. Пушачите, като наркозависми разбира се, че ще защитават тези, които им продават цигарите цигарите! Ако върната цигарите в ресторантите ща си останат ще дискриминират всички не пушачи ! Очакваме развитие по темата!

Ангел Колев
Ангел Колев
11 years ago

Абе хора (пушачи) не разбрахте ли че ни пречите ужасно много с тея отвратително смърдящи лайняни цигари. Ами като ви се пуши пушете си у вас. И аз много се кефя като ми се досере, да отида и да се изсера с кеф и да ми олекне. Не клякам на масата пред вас да дрискам топли фонтящи пацули или разтройство щото ми се сере, ами се съобразявам с околните и отивам на специално за целта място. Даа замислете се малко?

Ю.Деспотов
Ю.Деспотов
11 years ago

Да, така е с всяка зависимост. Зависимостта променя химизма на мозъка без значение към какво е зависимостта, променя се начина на мислене. Да чакаш разбиране от зависимия е напълно загубено време. Да го убеждаваш, че не е прав е кауза пердута, абсурд. Който притежава контрол над обекта на зависимите (в случая никотиновите изделия) притежава контрол и над самите зависими, т.е. физическата и психическа зависимост се трансформира в социална зависимост. Зависимия с нокти и зъби защищава интереса на този който контролира обекта на неговата физическа или психическа зависимост и напада този който защитава неговите човешки и граждански права и интереси. Ако някой си мисли, че някакви тъмни сили в държавата искат да ликвидират хората намерили своето малко тютюнева щастие и се стремят да съсипят нечий бизнес ръководени от други скрити бизнес интереси, дълбоко се заблуждават. Това е последното нещо което ги мотивира. Също така ако си мисли някой, че нашите или други държавници се ръководят от някакъв дълбок хуманизъм също дълбоко се лъже. Чисто и просто загубите от пушачите във вид на средствата давани за лечение на последиците от пушенето и загубата на работна сила са много , ама много по-големи от печалбите, които пушачите донасят чрез порока си на хазната и икономиката. Що се отнася за правата на пушачите с които се спекулира. Пушачите имат всички права, които имат и непушачите, това са гражданските им права. Но не съществува право на порок, каквато е всяка зависимост. Не, че „пушачите нямат права“, просто не съществува „правото да пушиш“. Когато даден порок не вреди и не ограничава правата на някой друг, то тогава практикуването му е въпрос на личен избор. Но когато това стане и нечии граждански(човешки) права са нарушени, то тогава обществото, респективе държава и институции трябва да влязат в ролята си на гарант на тези права. Другите отрови и вредности в околната ни среда не могат да бъдат оправдание за още една – за тютюнопушенето. Те просто трябва да са следващата стъпка и цел на борбата на обществото по пътя към прогреса.

Ivelina
Ivelina
11 years ago

ха.. много ясно че ще протестираме! ами храните, които ядем- те не са ли вредни? „цигарите ви убиват..цигарите са вредни“ .. Хораа, всичко е вредно и ни убиваа!!! Хванахте се за цигарите, защото ви стана удобно… дори въздуха, който дишаме ни убива!!!

Владимир Йосифов
Владимир Йосифов
11 years ago

Призовавам непушачите да не влизат в заведения 3 месеца и да видим какво ще стане.
Ще идват по офисите да ни молят…