Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Работа, любов, преместване...

Започната от crimson_rose, Октомври 05, 2015, 02:54:57 PM

« назад - напред »

crimson_rose

Здравейте, нова съм бих искала да чуя какво можете да ми кажете относно няколко неща.
Работа - ще имам ли скоро предложение, защото много искам да я сменя.
Любов - приключих тежка връзка, която не мога да преживея все още съвсем и този човек не ме оставя на мира. Ще продължа ли напред и ще се появи ли друг скоро?
Преместване - налага се, да се преместя в ново жилище, кога ще успея да си намеря?

Надявам се да не са много въпросите, ако трябва да дам лични данни ще го направя, но ако може да не е публично. Мисля да изпия утре и едно кафе по тези въпроси. Благодаря предварително за отговора.  :)
Damaged people are dangerous. They know they can survive...

Маг Гала

Започнете да търсите усилено жилище и ще намерите.Използвайте близки и познати,за да ви е по лесно.Относно работата ще намерите такава,но първо сменете жилището.Тази връзка,която сте прекратили ви взема силите и колкото по бързо го преодолеете толкова по лесно ще ви бъде за в бъдеще.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

crimson_rose

 Благодаря Ви много Маг Гала, май наистина ще бъде първо жилището, ще видим какво ще стане. За връзката взима ми силите настина, пък и като тоз човек не ме оставя на мира става още по-сложно...
Damaged people are dangerous. They know they can survive...