Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Последни думи

Започната от Маг Гала, Октомври 06, 2015, 04:26:16 PM

« назад - напред »

nelishushi

не мога да повярвам на това ,което чета тук, кой и защо Ви блокира Маг Гала, това да не е опит за закириване на този форум, защото ако Вас ви няма едва ли ще има посещаемост ?БОЖЕ ! какми хорла само , ще напрявят нещо хубаво и ще побързат да го унищожат .... :-[ :-[ :-[ Маг Гала , от мене хиляди благодарности и до нови срещи, надявам се ,че където и да сте няма да ни забравите и ние също ...

zaiko

Маг Гала,
Помислете отново, много Ви моля.
Виждате има хора, които наистина държат на Вас и тяхното мнение съм сигурна, че има значение за Вас. Вие сте добра и всеотдайна, а това винаги си личи.
Не знам как успяват да Ви наранят толкова, че да се откажете от мисията си , а именно да помагате.
Знам, че не го правите от финансов интерес, макар че в днешно време, всеки се нуждае от пари за да съществува нормално и достойно. На Вас това Ви е призвание.
Сигурно емоциите, които бушуват във Вас са много силни и обидата Ви боли, но това е нормално. Вие преди всичко сте човешко същество и искате полагащо се отношение.
Не знам кой може до такава степен да Ви нарани. Просто съм изумена. не мога егоистично от Вас да останете, въпреки обидата си, но съм сигурна, че може чрез диалог да намерите някакво разумно споразумение, ако срещу Вас стои нормален човек.
Още веднъж Ви благодаря за всичко, което направихте за мен.

izgybena

Гала, ти си единственият човек тук, който безрезервно е помагал на нуждаещите се хора от помощ, успокоение, добра дума, опора и вдъхване на надежда в критичен за тях момент.За мен ти си прекрасен човек и е чест да те познавам! Моето участие тук се дължи на теб, в твоето лице открих най-ценният психологически помощник, който ме подккрепя през тези месеци всеотдайно.Усещам болката и разочарованието ти, които са те подтикнали към това решение.Имам някакви предположения за причините, които са те накарали да го вземеш.  Заради теб, защото те чувствам изключително близка и защото си наистина достоен човек, уважавам решението ти и те подкрепям....и ти пожелавам само най-доброто в този свят.Но все пак смятам, че това не е правилното решение...НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ на недостойните да те унижават, нараняват и използват за своите цели.Всъшност смятам, че си тръгваш от тук точно заради това, защото не желаеш да злоупотребяват повече с добротата ти и безкрайно добре те разбирам....Сигурна съм, че има хора, които ще оценят безценните ти качества.Който не го направи, просто губи!Късмет ти желая и ти благодаря за всичко, което направи досега за мен! Този форум вече няма да бъде това, което означаваше за мен...
Човек никога не е нито тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява.

ane-lia

Маг Гала ,съжалявам ,че си тръгвате от тук,сигурно имате основателна причина ,надявам се да продължите да помагате на хората по друг начин ,защото всеки има определени периоди в живота си ,в които се нуждае от съвет.Успех!

Маг Гала

Скъпи приятели за момента размислих и смятам да ви помагам и занапред,но ще го направя заради вас,защото имате нужда от мен.Днес доста премислих и реших,че вие не трябва да сте лишени от помощ,а останалото няма значение.Явно призванието ми е по силно от мен.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

Flower Flower

Мисля, че току-що зарадва доста хора тук! Ако не друго, то поне си направи една равносметка колко те ценят потребителите тук и колко много държат на теб. Всичко най-добро, Гала!

ВАЛЕНСИЯ

Леле Маг Гала това е страхотно!Много е хубаво това,че се завърна!Аз смятам,че това че си отново тук не е случайно!Смятам,че това е твоята съдба-да помагаш на другите-така ти е писано просто..Но това е много хубаво нещо!Аз съм напълно убедена,че ти не правиш това за пари,убедена съм че го правиш просто от добро сърце,за което както аз,така и всички останали,убедена съм,сме ти много благодарни!!Ти си наистина един много добър човек и много се радвам,че остана тук във форума за да ни помагаш!!Защото без теб трудно щяхме да се справим..Ти си най-важният човек тук,всички го знаем..А относно мъжът,който ви е наранил,просто не му обръщайте повече внимание и се опитайте да го игнорирате напълно!!!Знам,че сигурно много Ви боли,но просто се опитайте да не го отразявате!!Той оттук-нататък просто не заслужава вниманието Ви..Наистина ми стана много мъчно,когато разбрах,че ни напускате,защото Вие сте помогнали на много хора тук,включително и на мен,дали сте лъч светлинка и надежда на всеки,помогнала сте да направи правилният избор в живота си..Маг Гала много се радвам,че се завърнахте!!Без Вас никога нямаше повече да бъде същото!!!!

nelishushi

Маг Гала,
взехте правилно решение, за което Ви поздравявам и искрено се радвам, че оставате при нас .Тъкмо си мислех да затворя страницата на тоя форум и за последно да прочета ....и с най-голямо   удоволствие разбирам ,че няма да има раздяла.УРА !  Наистина толкова хора тук имат огромна нужда от Вас ,че няма начин дя няма начин  ! Винаги има начин !  Точно така !Браво !Стискам Ви ръка !