Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Моят живот с него?

Започната от toni002, Ноември 21, 2015, 11:49:35 AM

« назад - напред »

toni002

Здравейте, моля за спешна помощ. От два месеца с приятеля ми живеем заедно, отначало имахме много проблеми, но с времето те понамаляха и въпреки това не изчезнаха. Напоследък започнах да подозирам,че Иван, приятелят ми,  ми изневерява. Просто много неща започнаха да се навързват. Моля,  помогнете ми,  изневерява ли ми той, обича ли ме изобщо, както твърди? Чакам отговор с нетърпение, благодаря !

Маг Гала

Здравейте, нещата при вас са сложни и щом имате съмнения значи е възможно те да са основателни. Според картите физическо изневеряване все още не се е случило, но е възможно това да стане в близките една две седмици до три. Ако искате да запазите връзката си трябва да предприемете някой действия.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

toni002

Благодаря, Маг Гала!  Но какви действие да предприема? Много пъти съм чувала, че духовната изневяра е по силна от физическата.  Това,  че Иван допуска мисълта да ми изневери ме нарснява толкова силно, колкото и да го направи. Можете ли да ми кажете, дали съмненията ми, че момичето с което мисли да го стри е тази за която предполагам. Тя се казва Силвана. И значи ли, това че той всъщтност не ме обича а всичко е на думи? 

toni002

Доста време мина и не получих отговор,  какво става, има ли някой , който да ми отговори на въпросите? В безисходица съм! :(

Касиопея

Защо не попитате директно и ще получите отговора, който търсите.Нещата не стоят така както си мислите и ома шанс да спасите връзката си.

toni002

Как да я спася? Благодаря, че ми отговорихте. Имам много проблеми. Родителите ми и леля ми имат против Иван, всичко което той прави ги дразни? Ще спре ли, някога всичкото това напрежение? Не мога да огодя на никого . Каквото и да направя те са все недоволни. Моля кажете ми какво ще се случи, какво да очаквам в настоящ аспект? Благодаря! 

Касиопея

Мнението на околните не е важно.Важно е какво мислиш ти и той и говорете повече и си изясненете какво застава между вас,за да се оправят отношенията ви.

toni002

Благодаря за отговорите. Напоследък взех да се съмбявам в обичта му, чъдя се дали изобщо някога ме е обичал. Моля кажете ми вие как виждате нещата? Обича ли ме той?

Касиопея

Обич има,но не позволявайте на проблемите да я разрушат,защото разрушите лидоверието край с обичта.Сама усещате дали ви обича или не, почувствайте го.

toni002

Благодаря за отговорите! Може ли да,попитам дали скоро се очаква да,почна работа?

toni002

Здравейте,моля за помощ!  С приятеля ми имсме много ороблеми. както казах мисля,че ми изневерява. Незнам със сигурност дали е така. Но дали е склонен да го направи? определено доверието помеждуни го няма. но каквото и да става ,никога немога да му кажа това което искан, винаги той ми навива при спорове. И винаги аз му угаждам каквото и да става. а когато и да реша да прекратя вдичко помежду ни окончателно, не събирам смелост да го направя. Започнах да подозирам,че имям направена магия. Така ли е? По принцип знам, че баба му и дядо му се занимават доста с такива магии и почанах сериозно да мисля,че има нещо направено и на мен. така ли е? Благодаря!

kika

Изпратете снимка и данни на Маг Гала или Странен на лични съобщения и ще разберете
Не причинявайте на другите това, което не искате на вас да ви се случи!

Jelka

Има един въпрос който ме мъчи постояно:Били ли сме заедно с Мехмет в предишният живот и ще бъдем ли и в настоящият?