Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 PM

« назад - напред »

Маг Гала

Тъй като вие изпитвате чувства към него ще изпитате това удоволствие,но се страхувам за последствията след това върху вас.Вие ще се чувствате по зле.Това е въпроса в случая,но все пак вие си решете как ще постъпите.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

keniya

Здравейте,
Бихте ли ми гледали на кафе. Интересувам се за развитие в работа, за любовта и дали има нещо ново , което ме очаква като цяло занапред? Благодаря Ви - Прекрасен ден <3


Ясновидец Галена

Здравейте.Наскоро сте преживели раздяла с мъж,който не ви е разбрал и си е тръгнал.Като цяло чашата ви е хубава.По отношение на работата в момента нещата са в застой и ще е така още известно време.Ще срещнете друг мъж скоро.

zaiko

Здравейте,
Бих искала да ми кажете какво виждате ми в чашката с кафе - в личен, професионален план и с взаимоотношенията ми с останалите хора.
Нямам конкретен въпрос, а просто се интересувам като цяло как стоят нещата за мен.
Благодаря Ви за вниманието предварително.

Маг Гала

Зайко в чашката ти виждам знак за още изпитания и сррадания от твоя страна,но до него виждам и друг знак за късмет след това.Изчакай още малко и всичко ще започ е да се нарежда.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

zaiko

Благодаря Ви, Маг Гала за отговора.
Може би е досадно постоянно някой да има въпроси към Вас, но понякога човек като се задълбае в собствената си дупка и не може да си вдигне главата и да се погледне под друг ъгъл.
Благодаря, че Ви има.

Svettla

Здравейте!
Бихте ли гледали на кафе на една дама, с която заедно си изпихме кафето.
Тя се интересува кога ще има внучета. Има две деца.
Ще сме благодарни да ни отговорие, тъй като не сме вещи да си гледаме сами.

Нели

Здравейте! Бихте ли ми гледали на кафе? Нямам конкретни въпроси , само искам да знам какво виждате в нея.
Благодаря , че ви има!

psy23

Здравейте! Днес качвам чашката си без да имам конкретен въпрос. Бих искала да ми кажете какво виждате Вие в нея относно близкото ми  бъдеще , най– вече в личен план?

Нели

Добро утро! Може ли на добра воля  да погледнете в моята чаша и да ми кажете какво виждате в нея?
Ще си намеря ли скоро работа и ще бъда ли доволна от нея?
Благодаря ви предварително за отделеното време!

keniya

Здравейте, бихте ли ми казали какво ме очаква - към днешна дата при мен нещата в живота ми сякаш започват да си идват на мястото. Започвам нова работа , уча магистратура и карам шофьорски курс - ще се справя ли успешно с вземането на книжка и с новата работа как ще се развият нещата ? За любовта - в момента само тя липсва - какво ме очаква, ще имам ли скоро сериозен приятел и семейство с него ?


Касиопея

Има коварни хора около вас.Змия имате в чашата си.Минали сте през много трудности и имате още да извървите,но след това нещата ще се оправят.Ще срещнете мъж за вас,но още не е дошъл този момент.Сега се съсредоточете върху работата и важните неща, а другото само ще дойде.Хвърлих ви и едни карти и те показаха,че мъж от далече ще дойде при вас.

Нели

Добър ден! Бихте ли ми гледали на кафе? Въпросите ми са : кога ще си намеря работа , нова любов очаква ли ме сериозна връзка със някого , добронамерени ли са към мен хората около мен?
Благодаря ви предварително!

Нели

Добър ден! Можели да отелите време от вашия натоварен график и да погледнете в моята чаша и да  отговорите на моите въпроси? Вече няколко пъти публикувам чашата си с моите въпроси и не получавам отговор предполагам , че нямате време и за това не получавам отговор. Моите въпроси към вас са:  кога ще си намеря работа , нова любов очаква ли ме сериозна връзка със някого?
Благодаря ви предварително! Надявам се този път да имате време да погледнете в моята чаша и да ми отговорите.

zaiko

Здравейте,
Бихте ли ми погледнали в чашката за кафе?
Нямам конкретен въпрос. Само да  ми кажете какво виждате в чашката за любовта и здравето  ми.
Благодаря Ви.