Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Фоумът стана на 1 година.

Започната от Странен, Февруари 13, 2016, 11:51:29 AM

« назад - напред »

Странен

За една година нашият форум даде утеха на много хора да превъзмогнат своята мъка и да живеят с надеждата за светлина в бъдещия ден.  Благодарим на всички потребители с помощта, на които този форум стана едно уютно място, място където всеки намери спасение за себе си. Бъдете здрави и знайте, че ние Ви обичаме!

Честит празник скъпи потребители!
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Маг Гала

Скъпи потребители днес форумът на  UFOport навършва една година.Точно преди година стартира този форум,който бе създаден,за да можете да получите помощ в момента,в който се нуждаете от нея.Форумът бе създаден с много любов и затова доста от потребителите успяха да се справят с проблемите си.Доста от вас успяха да открият в себе си таланти,които досега не са развивали.Форумът освен място за утеха и помощ бе място за разкриване на скрити таланти.Видяхме доста добри стихове,разкази и картини.Форумът обаче се превърна и в място,в което се срещат сродни души и се създадоха истински приятелства, които смятам, че ще издържат проверките на времето.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

aseniq

За вашата годишнина,
скъпи наши приятели,
Ви пожелавам всичкото
щастие на света и нека
вашия живот да бъде дълъг
и интересен като Млечния път
и серия от сапунен сериал! :)

izgybena

Честит Рожден Ден на този прекрасен форум! Честито на създателят му, на ясновидците, които се трудят в него и на всички потребители, които намират утеха и разрешение на проблемите си в него.Съгласна съм, че този форум е място, в което можеш да срещнеш сродни души и да създадеш ценни приятелства, които надявам се наистина ще издържат проверките на времето.На всички потребители пожелавам да продължат участието си тук и да открият това, което прави щастлив живота им.
Човек никога не е нито тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява.