Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах бившия ми приятел че ми казва че ме обича и се целуваме

Започната от ali82, Май 27, 2016, 03:47:15 PM

« назад - напред »

ali82

Здравейте,

Искам да споделя и аз моите сънища.Напоследък те са провокирани от случващите се обстоятелства около мен и явно на подсъзнателно ниво ги пренасям и в съня си. От както се разделихме със бившия ми приятел го сънувам редовно.Но ми прави впечатление че аз все понечвам да го целуна но той се отдръпва.Но винаги го сънувам като част от семейството ми все сме заобиколени от тях и той си разговаря с тях сякаш е част от нас. Но вчера сънувах за първи път до сега (преди да си легна бях помолила Вселената и Бог да ми дадат отговор на въпроса- дали ме обича ) и точно тази нощ сънувах, първо една картина, сякаш беше като карта таро  и на нея беше изобразено жена която е протегнала ръка и е взела сърцето на мъжа и го държи в ръката си и под нея седнала жена в разкрачена поза на краката и мъж който беше клюкнал или нещо такова и се молеше или искаше милост.Когато гледах картата от страни в съня ми усещах емоция на тъга и прошка,поне такава символика усетих. И преди да се събудя сънувах че вървях боса по едни красиви камъни покрити с бистра вода ,минавах по тях и стигнах до другия край на помещението ,поне така го виждах и пред мен застана бившият и ми каза - Сега вече знаеш че има кой да те обича . Аз не го разбрах добре ,чу ми се че няма кой да те обича и го попитах -Че няма кой ли ? А той отговори- Че има кой ! И сякаш подсъзнателно комуникирайки телепатично каза -Аз ! И се събудих .Усещането беше спокойствие,нежност,топлина,любов и сигурност. Ако можете да разгадаете този сън ще ми бъде интересно и любопитно какво вещае и какво иска да ми каже или покаже сънят. Четох веднъж една мъдрост,че сънят е като  ,да не се опиташ да го разгадаеш е все едно да получиш  и да не го прочетеш ! :) Радвам се, че имах възможността да споделя съня си  и  благодаря че е създадена подобна тема . Прекрасно е че има такъв сайт  и форум в който можем да разговаряме и споделяме. Хубав и усмихнат ден на всички !:)

Tatyana1956

Прочела съм само названието на твоя сън....Целувката е на раздяла! Това знам по себе си, по моите сънища, но ясновидците тук ще ти кажат по-точно!

ali82

Да,и аз така съм чела. Но ние вече сме разделени. Затова ми е интересно какво ли значи това при несъществуващи вече взаимоотношения.

Tatyana1956

Точно! Аз съм се разделила с приятеля ми 2 години преди и сънувах много често, че се целуваме или той ме целува и съм питала ясновидци, които са в руски сайтове на живо в скайпа, какво значи този сън и те ми казват, че раздялата! Казват ми, че сънят потвърждава раздялата....., че ще сме разделени! Така и е станало! Аз го чакам до днес да се върне, да ме потърси, но няма такова нещо!

ali82

Имаш право.Явно това е категоричен отговор за съществуващата раздяла.Да ти призная,в началото на раздялата ни имах някакви надежди и очаквания че може да ме потърси или че ме обича още ,но вече съм напълно наясно със себе си че това няма да се случи и трябва да продължа напред. Когато анализирам цялата връзка си давам сметка че всъщност май така е най-добре. Казват че всяко зло било за добро ! Вярвам го, а и не искам да позволя щастието ми да зависи от дадена личност. Затова с усмивка на лице и положително мислене и само напред ,там е щастието .
Радвам се ,че се включваш в темата ми и изказваш мнението си. За мен е ценно това.Благодаря ! :)

Tatyana1956

Благодаря ти за хубавите думи! Следя темата ти и чакам Странен или Маг Гала да ти отговорят! Маг Гала много точно ми е написала отговор в моята тема, че съм сънувала разрязан корем! Виж по-надолу темата, какво ми е написала тя! Така и станало! Разбрала съм, че за моите неща се следи от жена, която сега е с моя приятел дето съм се разделила с него! Аз съм му писала след раздялата ни дълго в опита да го върна. И аз съм мислила, че ме обича и ще се върне! После съм разбрала, че писаното от мен е чела сегашната му приятелка и че той има друга жена с него! Сега и аз съм вече наясно, че сме разделени завинаги, но го сънувам, че ми раздава страстни целувки!

Tatyana1956

И още, щом един мъж ни кара да се двоумим дали той ни обича, да се съмняваме и да търсим отговор на този въпрос другаде - при ясновидките, в сънищата, значи не ни обича! Това съм разбрала от опита, от живота си и последната раздяла с любимият ми приятел! Просто не съм вярвала, че не ме обича....Но щом сме се разделили, значи не ме обича. Мъжете са много спонтанни! Когато обичат, те никак не крият чувствата си, а открито ги показват и не траят при раздялата, а се борят!