Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Как да станем ясновидци?

Започната от Странен, Март 13, 2015, 06:47:02 AM

« назад - напред »

Странен

Как да станем ясновидци и да развием ясновидките си способности на нашия форум?
Скъпи участници в форума на нашия форум се дава възможност на всеки, който желае да развие ясновидките си способности и да вземе участие в вече създадените от нашите потребители теми.

Ние знаем, че всеки е дошъл със собствените си проблеми, но Вие можете да вземате участие в всяка една от темите на форума и по този начин да се развиете като ясновидец в един или друг метод за гадаене на бъдещето. Участвайте активно в дискусиите и помагайте на гадателите с вашите мнения.

Ясновидците на форума не са много и въпреки това ние се стараем да отговорим на всеки от Вас. Така, че сега когато, вие ставате все повече и повече имаме нужда от вашата подкрепа за да развием този форум като едно място където всеки да може да получи своята частица надежда.

Потребители, които развиват  ясновидските си способности и взимат отношение  по други теми освен по-своята ще получават допълнително внимание от нашите ясновидци.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

хк23

Аз с радост бих Ви помогнала ! Така както Вие помагате на мен !

svetlenceto6

ами помогнете ми моля ви помогнете ми

Странен

Цитат на: svetlenceto6 - Март 15, 2015, 05:41:29 PM
Ами помогнете ми моля ви помогнете ми?
Добре, каква помощ точно очаквате от нас ? Вие искате да се научите на ясновидство?
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Petromir

аз ще успея научих много неща :)   , ще давам съвети колкото мога и на теми които знам ( €_€ )
Живей ден за ден !  за да ти се усмихне бъдещето :)

Маг Гала

Пепи много се радвам на твоя отговор,ти си умно момче и доста добре анализираш ситуациите.Щастливи сме че ще помагаш,знаем че ти харесва и ти идва отвътре.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

Elena_T.

Бих искала и аз да се опитам да помогна! Да помагам на всички ми прави най-голямото щастие!
Око за око, зъб за зъб, кръв за кръвта!

AMONRA

Аз също искам да развия окултните си способности, знам че имам, но не досега не съм полагала кой знае какви усилия, ето значи днес е бил денят, пишете ме в списъка :)

mari96

Здравейте,бих желала да се науча и аз.Бих помагала със съвети на някой.Мисля че имам такава задача в живота.Духовно да помагам на хората.Аз съм 9 ако нещо Ви говори цифрата.Много ще се радвам да ми помогнете да развия интуицията си.

Маг Гала

Добре 9,започвай да помагаш.Ти го носиш в себе си ,просто трябва да му дадеш поле на изява.Само не се отказвай,защото мисията ти нсистина е да помагаш на хората по един или друг начин.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

stella.eva

И аз бих искала да се запиша, но как да се науча? Може би с Ваша помощ? Литература, която да чета или да следвам интуицията си ? Може би практикум или нещо подобно?

NHG

Аз също мисля, че ще мога да помогна! Мисля че имам някякви възможности за това, просто трябва да развия уменията си. Силно се надявам да не подведа някого. Ще се опитам ако не друго поне да дам правилен съвет..

ВАЛЕНСИЯ

Аз бих искала да помогна,но как като за жалост нямам никакви ясновидски умения..Мисля,че това с гадаенето и ясновидството или го имаш,или не..Иначе това е много добра идея,защото в момента има 3 гадателя,които сами се справят с всички въпроси и смятам,че малко помощ не би им била излишна.Но както вече казах,не всички притежават такива умения и оттам идва целия проблем..Това е моето лично мнение.

demetra

Да помогнеш със съвет и да виждаш бъдещето са две коренно различни неща. Или имаш дарба от Бог или не. Астрологията е възможно да се научи. Как така се става ясновидец. Не мога да разбера. Някой хора имат много добре развита интуиция, която също е дарба по рождение. Аз например имам страхотна интуиция и когато не я слушам винаги греша.
А да помагаш със съвет от твоето житейско битие е друго.
Ясновидството е дарба. трябва като се каже така, и така да стане във казаното време. Всеки си има мнение. Моето е това.

Странен

Права си  demetra, да ясновидството е дарба, но повечето хора, дори не предполагат, че притежават тази дарба. Всеки може да опита и да разбере сам за себе си до колко неговите прогнози са точни и до колко може да определя съдбата. Ясновидството не е точна наука и хората, които прибягват до ясновидци в повечето случай трябва да ся наясно, че прогнозите може да са неточни или въобще неверни. Така, че няма страшно ако искате може да опитате и вие, все пак казахте, че имате силна интуиция, която не Ви лъже, използвайте я и направете своята прогноза.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог