Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Маг Гала излезе права

Започната от sweetlo, Юли 31, 2015, 07:42:34 PM

« назад - напред »

sweetlo

Здравейте преди време бях писала,колко съм влюбена в един мъж. Бяхте права за това ,че ще има изпитания. Към днешна дата съм в много критични отношения с него. Смятам,че има секс авантюри с други- това така ли е ? Какво ме очаква занапред, той още ще ме търси ли? Искам да ми гледатв на карти,моля ви ?

Маг Гала

Вие си решете дали ако ви търси само за секс ще  бъдете с него,но преценете още веднъж ситуацията и се доверете на интуицията си.Колкото и да сте влюбена не бъдете с него само заради това,защото ще страдате след това.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

sweetlo

Вече не го искам,явно съм била забавленив за него ... Искам само да срещна някой добур ,разбиращ ме човек на който да разчитам. Затова ако ми гледате на карто може да имам надежда.

Маг Гала

На картите се падна,че в скоро време ще се сблъскате с човек,с когото ще преживеете флирт,а след известно време ще срещнете подходящ за вас мъж-поп каро.С него ще бъдете истински щастлива.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.