Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах момчето в което бях влюбена в техникума

Започната от sisi, Август 03, 2015, 06:31:47 PM

« назад - напред »

sisi

Здравейте снощи сънувах момчето в което бях влюбена в техникума - наистина изпитвах силни чувства към него. Сънувам го че за нещо му се сърдя и съм излязла на някакъв балкон и си мисля как ме е наранил след малко той идва към мене и започва да ме целува и прегръща. След това се събудих.
Искам да ви кажа че той в момента е женен и има дете. Благодаря за отговора.

Маг Гала

Здравейте,сънят ви е свързан с работа по скоро отколкото с този мъж.Той ще изиграе роля при намирането на работата,може би ще таите надежди да ви помогне,но той няма да успее или ще възникнат пречки.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

sisi

Здравейте с този мъж не поддържаме никакви отношения той е женен само като се събираме със класа тогава комуникираме - той има свой живот, аз също. Благодаря за отговора.
Снощи пак го сънувах бяхме в 1 автобус нещо се карахме пак, той слезе и се качи във някаква много хубава спортна кола и чакаше по едно време се появи един от най-добрите му приятели от класа,(той е мой бивш съученик),  та бившия ми съученик ми казва че е претърпял някаква катастрофа и се качи в колата. Тогава се събудих. Благодаря за отговора!!!

Маг Гала

Здравейте сънят ви значи,че преди време всеки е поел по своят път и вие си мислите,че той е добре и има хубав живот,но всъщност в момента има доста проблеми и по волята на съдбата пътищата ви ще се пресекът и вие ще разберете какво се случва с него.
Ако сте доволни от отговора моля използвайте формата за дарение на форума,за да ви помогнем и ние.

sisi

Здравейте отново Маг Гала, благодаря за отговора! Маг Гала във вторник качих снимки на кафето ми и зададох въпроси можетели да видите и вие какво виждате в чашата. Желая ви хубава вечер!