Аденският залив-портал към други светове или огромно магнитно поле

Gulf of Adem
Снимка: bg.wikipedia.org

Аденският залив се намира в Арабско море между Йемен и Сомалия и чрез пролива Баб ел Мандеб се свързва с Черно море. В последните години е известен предимно с набезите на Сомалийските пирати над транспортни кораби.Той е основен канал за пътуващите транспортни кораби от Европа към Индия, като времетраенето е около 13 часа,а ако заобиколят Африка времетраенето е повече от 10 дни.В днешни дни транспортните и пътническите кораби заобикалят този път заради набезите на Сомалийските пирати. Но малко от вас знаят,че това е едно от загадъчните места на Земята. В Аденският залив се наблюдават интересни и необясними явления,като огромно електромагнитно поле,което е в състояние да извади от строя дори и най-съвременната техника и образуването на канали във времето и пространството.Учените са разделили мнението си на две. Първата хипотеза е за наличието на огромни рудни залежи,а втората за огромен портал за връзка с Вселената,откъдето се правят контакти с извънземни цивилизации. На 7 октомври 2008 година ООН приема резолюция,според която много държави които искат да се борят с морските пирати разполагат в зоната на Сомалия свои военни кораби и даже военновъздушни сили. Но при толкова военна техника как е възможно да не могат да се преборят с морските пирати? Много изследователи считат,че пиратите продължават да нападат корабите,защото с тях никой всъщност не се бори. Тях ги снабдяват постоянно с оръжия и съвременни кораби. Ако наистина това е така възниква въпроса-защо? Специалистите са категорични,че това се прави с цел да се скрие странна аномалия в този залив и всъщност военните кораби не се борят с пиратите,а изучават тази огромна аномалия.Очевидци твърдят че близо до бреговете на Йемен е наблюдаван огромен водовъртеж с диаметър около една миля,който засмуквал всичко. Но учените смятат че това е огромен портал за срещи с извънземни цивилизации наречен Звездна врата. Електромагнитните полета, които се създава много приличат на друга необяснена досега аномалия,а именно Житните кръгове.Там също са измерени големи електромагнитни полета. Дали има връзка между двете аномалии? Възможно е с тези аномалии извънземни същества да ни предоставят някаква информация. На брегът на Йемен се появил също огромен житен кръг. Смята се че той е свързан с водовъртежите и останалите житни кръгове,защото учените сравнили схемите и на двата кръга и установили ред съвпадения. Когато във Великобритания през 2010 година се появил последният житен кръг магнитното поле в Аденския залив отслабнало силно, т.е. този кръг може да се тълкува като своеобразен знак за Звездният портал.

Според друга теория има държава,която иска да осъществи първа контакт с тези извънземни гости и това е САЩ. Смята се че те провеждат тайни експерименти с биороботи,усъвършенствани супервоини,които не чувстват болка,много издръжливи,готови да воюват във всеки един момент и с когото трябва, готови както за защита така и за убийства физически и морално.Според някои тези био роботи са създадени с помощта на извънземни цивилизации, с които е установен контакт още преди доста време.
Аденският залив крие много тайни,които за мнозина са вече известни,а за други остават все още загадка.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Биляна
Биляна
6 years ago

Какво щее моето бъдеще ще се оправяли финансово затънах в заеми в семеиството не върви срешнах човек които ме подкрепя и ми помага какви отношения да очаквам любов или само приятелство

Цветелина
Цветелина
6 years ago

Имам мъж от 11 години но срешнах друг човек . И незнам какво да правя. Отношенията с мъжа ми не вървят. А другия мъж ми дава подкрепа и спокойствие.