Ангели хранители, кои са те?

Всеки си е задавал въпроса има ли Ангел хранител и предполагам, че повечето са отговаряли-да.
Ангелите хранители са описани още в Библията и се смята, че те се грижат за човека от самото му рождение. Смята се, че те имат свръхспособности и че те отговарят за здравето и живота ни и ни предпазват. Но те помагат само тогава, когато ги извикаме, когато видят, че се отклоняваме от правилния път или сме в опасност. Ангелите не се намесват директно в живота ни, а ни помагат отстрани със знаци, които трябва много добре да се изтълкуват за всеки конкретен случай.

Ангел хранител
Ангел хранител Снимка: pixabay.com

Как да повикаме своят Ангел хранител?

Има няколко начина, чрез които да помолим ангелите за помощ. Първо трябва да се свържем с тях, а това става на ниво мисли. Усамотяваме се на тихо и спокойно място и поемаме дълбоко въздух и призоваваме своя Ангел. Можем да се обърнем към него с името му или ако не го знаем просто да го призовем. На своя Ангел можем да кажем всичко и трябва да бъдем искрени пред него. Можем да поискаме помощ или съвет за дадена ситуация, но решението няма да дойде веднага,а нашият Ангел ще ни го покаже чрез знаци,които трябва правилно да разчетем. Те нямат право директно да се намесват в съдбата ни,а само да помагат отстрани.
Един от начините Ангелът да ни даде напътствия и помощ е чрез сънищата ни. Можете да не сънувате директно Ангела, а нещо друго,но правилното разтълкуване на съня ще ви даде правилната посока в случая.
Случвало ли ви се е да направите нещо без да осъзнавате, защо го правите и в следващият момент да осъзнаете,че ако не сте го направили сте щели да имате страхотни проблеми и сякаш някаква невидима сила ви е подтикнала да го направите. Това също е помощ от Ангел хранител.Имала съм много такива моменти в живота си и винаги съм знаела, че невидима сила бди над мен и ме пази от грешки,които мога да допусна.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари