Архивни кадри на НЛО, CCCP ноември 1981, май 1979г

НЛО

Това са кадри на НЛО от времето на CCCP. Тези наскоро наскоро секретни за КГБ архиви, вече са достъпни на аудиторията. Като чели руснаците по онова време са имали множество документирани контакти с извънземни кораби по време на обикновени полети и изпитания на самолети.

Тези НЛО архиви са събрани, през различните годи (ноември 1981, май 1979г.) година, на съществуването на съветската държава и са може би най-неоспоримото видео доказателство, че извънземните са посещавали земята и са влизали в контакт с хората. Важно, е да отбележим, че такива НЛО се срещат изключително  високо в стратосферата или даже в земната орбита.  Може би чуждите гости не са желали да бъдат забелязани от земята, но пилотите са ги засекли случайно.

В един от епизодите, дори виждаме престрелка между съветски изтребител и НЛО, подобно на летяща чиния. Дори, се вижда, че пилота  изтребителят успява да уцели извънземния кораб, къде са останките от летящата чиния можем само да гадаем, но се предполага, че тогавашното правителство на СССР ги е закрепостило и скоро може би няма да видят бял свят.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари