Глобалното затопляне обърка всичко живо

Глобалното затопляне променя поведението на животните

В последно време  постоянно се говори за глобалното затопляне по медиите постоянно слушаме и  четем за глобалното затопляне. Най-често като доказателство се прилагат снимки и видео клипове на топящите се ледове на Южния полюс. И падащи огромни ледени блокове в океана.    Вярно, много са ефектни тези снимки,   но   където ида погледнеш край нас има други доказателства за глобалното затопляне и то тук при нас, а не чак на  Южния полюс.

Влияние на глобалното затопляне върху живите същества.

Очевидно е, че тази година зимата беше по-топла. Ето първото доказателство.През февруари 2013 по улицата се разхождаха дъждовни жаби. Подскачаха си пъргаво и живо, сякаш  дъждът ,който валеше беше летен. Не е ли странно по средата на февруари, когато се очаква студ да е сковал земята и  локвите да са малки ледени пързалки, жабките да си се разхождат  и хич да не усещат студ?

Едва ли са загубили сетивата си и не усещат студ.Обяснението е  в това  , че просто не е студено.  След ден на спирката на автобуса  видях две пеперуди да си летят  и да се радват. Вярно е ,че беше слънчево, но все пак средата на февруари беше.      Радваха се жабките и пеперудките на топлинката, а всъщност  няма нищо за радване.  защото след глобалното затопляне  се очаква  ледников период.А  по домовете ни се появиха, пак без време , мухи , разни  бръмбарчета, калинки и даже……комари! В Петрич се появили опасни комари, които носят зараза. Болестта се нарича Висцерална лайшманиоза. Вече има заразени жители на  Петрич и околността. И какво правят тези комари посред февруари  у нас?  Не е ли това още  едно доказателство за глобалното затопляне? Май  без да гледаме термометъра и откъсващите се ледени блокове можем да си направим съответните  изводи. И дивите животни  променят поведението си вследствие глобалното затопляне.  Мечките прекъсват зимния си сън и тръгват  да търсят храна. Колега  видял  змия да пресича асфалтовия път. Змия – през февруари!!!!!! Фактите са интересни и тревожни. За съжаление -необратими!  Нещо ново ни чака в близко и по-далечно бъдеще.

Промените са очевидни, но последствията -не! За животните , растенията,а и за нас хората!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
admin
10 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=hz-FmID0XVo ето, че и рибата в България пощоря

Странен Уфологов

За какво глобално, затопляне става дума умрях от студ направо!