Жена похити извънземни

Извънземни се плашат от нашенка!

Вече 27 години извънземни същества отвличат девойки от село „Врътоглава“  община  „Шашкъни„.  За първи път над селото била забелязана летяща чиния с размерите на дирижабъл по време ротацията на Нибиру през 1985  година, лъскавият летателен апарат престоял там повече от  2 дни, през това време били отвлечени 3 девойки от селото  и в последствие се разбрало, че те са забременели „не порочно“. Може би са били в контакт с извънземни? Може би просто са има ли тайни приятели от същото село? – Това никой не знаеше със сигурност. Но фактите са на лице, всяка година от тогава пристигат тези извънземни и  след тях забременяват най-младите и красиви девойки на селото.

извънземни
Жена похити извънземни!

Всичко това можеше да продължава още много години така, ако извънземните не се объркали в пияно състояние и не бяха отвлекли 29 годишната мома девственица Ана Посаклиева.

Прибирайки се в къщи с бели менци и студена вода в тях, Посаклиева видяла чудния летателен апарат да прави  житни кръгове в близост до  нейния дом и от радост изпуснала белите менци, втурнала се  към домът си, легнала на кревата и   се направила  на заспала- за да не изплаши пришелците и да избягат вместо да я отвлекат.  След около 5 минути усетила топлина и никога като преди нейното тяло започнало да се издига ефирно като перушинка и да се отправя към входа на летящата чиния. Тук обаче се получила малка засечка в ефирният полет, понеже люкът през, който тя трябвало да ми не се оказал съвсем малко по- тесен от нейните габарити  и се наложило да я подръпнат от тук от там с бордовата лебедка.

“ Оказах се в чудно красива стая- салон,  пълна  с цветя от цялата вселена, макар че  от вън  летящата чиния се вижда с размерите колкото на един дирижабъл, от вътре  имаше огромно пространство примерно колкото един футболен салон  а коридорчето до тази стая ми изглеждаше дълго няколко километра. Чудна работа казах си аз! Каква красота! Но бях зашеметена още повече когато видях своят избраник (този който трябваше да ме прелъсти и аз да му се отдам). На снежно бял роял в дъното на стаята свиреше красив млад мъж с приятен загар и красива усмивка. По нищо не приличаше на извънземен, а по- скоро на най- красивият човек,  който съм виждала.“ – Това сподели Посаклиева за своите първи  впечатления от срещата си с извънземните.

След това жителите на селото видели  как  летящата чиния се тресяла   в небето и как от нея  си подавали главите  ту едно ту друго извънземно и се опитвали да избягат през люкове и отверствия, но Посаклиева ги връщала обратно с думите стой къде тръгна  любими и ги дърпала за краката и ръцете назад! Всичкото това продължило няколко тежки за извънземните часове след, което корабът някак подскочи нагоре  а Посаклиева се стоварила върху една купа  със сено !

– Почивайте колкото ще почивате, че ви чакам пак! -Викнала Посаклива след кораба, който бавно се отдалечавал!

От този ден  до сега извънземните гости не са забелязвани в този район. Навярно още си почиват! Но въпреки това похитената жена все още ги очаква!

 

5 1 гласуване
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

5 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
admin
admin
11 years ago

Мале-е тая им е спряла тока! Направо им е показала системата синджира си идва козата я няма!

Окото Нло-то
11 years ago
Отговаряте на  admin

Как се казваше селото ???

admin
admin
11 years ago
Отговаряте на  Окото Нло-то

Вече 27 години извънземни същества отвличат девойки от село “Врътоглава” община ”Шашкъни“.

petar
petar
11 years ago
Отговаряте на  admin

takova selo w Bulgaria nqma