За Нибиру, шумерите и анунаките

Древната цивилизация на Шумерите

Шумерите
Шумерската цивилизация

Преди повече от шест хилядолетия.  се е появила една уникална цивилизация–шумерите. Те са били създадени от извънземните от планетата Нибиру, които се наричат анунаки. В текстовете на шумерите има данни за Слънчевата система. В техните рисунки в средата се намира Слънцето и около него се въртят всичките планети, които и ние знаем. Но има една планета, която рядко пресича пространството между Марс и Юпитер. Това е Нибиру. Тя преминава през Слънчевата система на всеки 3 600 години. Следващото и преминаване е около 2100–2158 години. Шумерите са знаели, че Нибиру е била заселена със съзнателни същества –анунаки. Те са живели около 360 000 земни години. Били са много високи на ръст. Жените достигали до 3-4 метра, а мъжете до 4-5 метра. В египетските ръкописи също има данни, че фараоните са били много високи. След изучаване на шумерската цивилизация, учените са стигнали до изводите, че шумерите са били много напреднали със своите знания в областта на химията, биологията, математиката и генетиката. Откъде са имали такива знания? Преди 6 000 години температурите на Земята са били с няколко градуса по-високи.Системата Сириус била двойна и  се  доближила  до Слънчевата система.При това няколко века от 4-тото хилядолетие са се виждали две Луни. Едната от системите на Сириус е гръмнала.

планетата нибиру
Така трябва да видим скоро тази планета.

По същото това време, някъде в Централна Африка, живяло изолирано едно племе, което знаело всичко за Сириус и другите системи във Вселената.Учените са установили, че сред това африканско племе има и представители от взривената система Сириус.
Шумерските ръкописи твърдят, че са имали контакт с анунаките от Нибиру. Дори в Библията има епизод,  където се пише ,че „слезнали от небето Богове“ (така се покланяли на анунаките и са ги смятали за богове), ще взимат земни жителки за жени.

Анунаки  търсели злато на земята

Анунаки ни създават
Рисунка на анунаки погледната от страни.

В шумерските ръкописи пише,че анунаките за пръв път са посетили Земята за 445 000 години, преди шумерската цивилизация. Защо? Оказа се,че са търсели злато.То им е трябвало за тяхната планета.   За построяването на корабите им. Първо са се опитвали да изкарат златото от Персийския залив, а после от мините в югоизночна Африка. И всеки път, когато планетата доближавала, те са отправяли златните запаси. Така анунаките са изкарвали златото 100 –150 000 години (били са дълголетници) , след това им писва само в мините цял живот да работят и са вдигнали въстание. И тогава, ръководството им приело единственото решение да създаде „примитивни работници“ за работа в мините. И целият процес по създаването на човека или смесването на земни и извънземни , оплождането,бил нарисуван на глинените плочки. Управителят на Нибиру   Ану с неговите учени е създал земен човек «Adamah» (земя). Те са разбирали, че той трябва да еволюира и трябва да бъде научен да изпълнява заповеди.Главният учен на анунаките е Енки.В еврейската Библия Тора него го наричат „Nahash „(змея, този, който знае тайните). В плановете на Енки е влизало използването ДНК на примат и анунаки за създаването на нова раса.За тази цел той е взел една девойка от анунаките  Нинти (даваща живот) и са я нарекли  Mami (мама). С цезарово сечение тя е родила първият човек Адам. По същия начин създадена и Ева. Вече по-късно, анунаките почнали да живеят със земните жени.Целта им е била да създадат ново по-разумно поколение.
Започвам да се замислям…А Дарвин е бил донякъде прав….

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

6 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Денислав
Денислав
8 years ago

Ще вземат да я намерят 🙂

В търсене на мистериозната „Планета Девет“

http://hicomm.bg/space/v-tyrsene-na-misterioznata-planeta-devet.html/?utm_source=Newsletter%20from:%2021-22.01.2016&utm_medium=email&utm_campaign=Hicomm_Newsletter

Иван-Константин Богомил
Иван-Константин Богомил
8 years ago

Много благодаря за информацията, Благодаря лично на автора! Много ме обогати, свързах много неща, получих лично просветление, така да се каже, 🙂 Благодаря! Намасте!

Калин Иванов
Калин Иванов
11 years ago

Аз мисля, че тези твърденията за шумерите са силно преувеличени. Ако шумерите са били толкова умни защо не са летели в космоса самите те?

Венеция Катани
Венеция Катани
11 years ago

Някъде бях прочела,че шумерите са наричали планетата Уран–Ану…Може би,планетата Нибиру все пак е част от Слънчевата система и винаги си е била?