НЛО в ефира на телевизионно предаване

В ефира на руския телевизионен канал RT(Russia Today), се появява НЛО. По време на поредното телевизионно излъчване на предаването «Обзор Макса Кайзера» през 13 юни 2013, някакъв странен летящ обект, преминава на заден план на изключително висока скорост.

Един от зрителите на телевизионния канал забелязал странния обект наподобяващ НЛО, се е свързал с Уфолози от Русия и Англия, и специалистите потвърдили наличието на неидентифициран летящ обект в кадър, съобщава руския канал – RT.

 Неидентифицирания летящ обект, обект се е промъкнал по време на оживения диалог между водещия Макс Кайзер(Тимоти Максвел) и Стейси Херберт в студиото на RT в Лондон. Темата на предаването, е била Моделът на поведение на Топ мениджърите.

Един от зрителите забелязал тъмно сив непознат обект, прелитащ на задния прозорец и решил да се обърне към специалистите изучаващи НЛО. Уфологът Скот Уоринг,  изучил записът и потвърдил съмненията на очевидеца.

Програмата «Обзор Макса Кайзера»  е посветена на различни финансово икономически проблеми. Тя се излъчва в ефира на канала RT от 2009г.

Мислите ли, че появата на НЛО в ефир има отношение с това, че извънземните се опитват да контролират икономиката на Земята ?

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари