НЛО на фона на Луната

Астрономът Ли Томсън от Великобритания, по време на явлението суперлуние на фона на огромната Луна, успял да заснеме неидентифициран летящ обект. Трябва да отбележим, че много често при наблюдаване на Луната, наблюдателите забелязват НЛО и такива примери има много в Интернет.

При внимателното разглеждане на фотографията можем да видим заедно със спътника на Земята и неидентифициран летящ обект. Авторът на снимка съобщил още, че обекта се движел с странна траектория от ляво на дясно.

Първото предположение било, че ученият заснел МКС (Международната космическа станция). Но експертите, отхвърлили тази хипотеза защото обектът, които се виждал не приличал по форма на космическа станция. Освен това това МКС, не би могла да се намира на това място в този момент.

Произхождението на такива обекти обаче далече не е, така загадъчно и необяснимо. работата е там, че луната е фон, на който много добре се виждат птици. Колин Стюарт астроном в кралската обсерватория на гринуич, заявил, че най-разумното обяснение се състой в това, че това са спътници, които често преминават по дадената траектория.

Източник: www.ru-expo.ru

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари