„Протеста на масите“- се оказа протест на печалбарите против забраната за пушене!

протеста на масите
протеста на масите
Пушене в заведенията

Алчни ресторантьори от цяла България днес излизат на протест за правото да ви тровят със тютюнев дим. Протестът на пушачите,  за които се говори от доста време  ще се състой  днес на 22.11.2012г.  Очаква се собствениците  на заведения и хотели да изкарат своят персонал на протест  против тоталната забрана на пушенето в ресторантите и заведенията.  Печалбарите наричат протеста  от алчност „Протест на масите“, но по – скоро протеста трябва да се нарече “ Протест  на алчните ресторантьори, хотелиери, нарко-зависимите от никотина и протеста на тютюнопроизводителите“

На този протест ще видите всички собственици на и хотели, които не мислят за здравето на клиентите си, те пренебрегват  надписът на кутията  с цигари „Пушенето вреди на вас и на другите около вас“ и зареди собствената си изгода са готови да разрешат на пушачите да ви пушат на главата във заведенията, които стопанисват.

Няма нормален човек, който би си поръчал  храна в  ресторант, ако знае предварително, че зареди  печалба и користни цели  собственика е готов да трови  клиентите си   с каквото и да е било. За  това драги читателю обърни внимание днес на тези, които правят този протест и прецени сам били  обядвал в тяхното заведение!

Днес ще видим на протеста тези, които са способни да продадат вашето здраве и да спечелят от това!  Аз лично нямам търпение да ги видя, кои са те !

 

„Протеста на масите“- се оказа протест на печалбарите против забраната за пушене!
5 (100%) 1 vote[s]

9
Оставете коментар:

8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Филип Филипов

За да не влизаме в излишни спорове – най- добрият вариант е и двете страни да са доволни. А това най- лесно може да се случи като се ползва схемата за обособени за пушачи зони с добра вентилационна система. Както бяха го замислили и много себеуважаващи заведения и ресторанти си накупиха скъпите вентилационни системи, но нечий интерес пак разбута нещата. Нека едните бъдат отделени от другите и с добра въздушна инсталация никой няма да пречи на другия. Не винаги всяко ново нещо е по- добро от старото…както в случая!

Canada goose constable jacket 'glee' star naya riv

thanks, nice post.

Diana Georgieva

Всички непушачи, да излезем на протест срещу цигарената мафия. Ако се разреши на пушачите да пушат в заведенията, ние ще съдим държавата за дискриминация и унижение на българския народ ! Няма да оставим пушачите да ни тровят с цигари!

Diana Georgieva

Много е страшен въпроса с цигарената мафия.. Кой каквото и да прави трудно ще се пребори с тях. Пушачите, като наркозависми разбира се, че ще защитават тези, които им продават цигарите цигарите! Ако върната цигарите в ресторантите ща си останат ще дискриминират всички не пушачи ! Очакваме развитие по темата!

Ангел Колев

Абе хора (пушачи) не разбрахте ли че ни пречите ужасно много с тея отвратително смърдящи лайняни цигари. Ами като ви се пуши пушете си у вас. И аз много се кефя като ми се досере, да отида и да се изсера с кеф и да ми олекне. Не клякам на масата пред вас да дрискам топли фонтящи пацули или разтройство щото ми се сере, ами се съобразявам с околните и отивам на специално за целта място. Даа замислете се малко?