Разваляне на магия самостоятелно, руски методи

343221Много хора смятат, че магията, е обикновена измислица, и това продължава до момента, в който усетим върху себе си разрушителната и плашеща сила на това понятие. Магията може да засегне здравето, материалното положение, личния живот, а може и да изпрати човек в гроба. Как да се защитим в тази ситуация, и къде да търсим изход от омагьосването?

За помощ, може да се отправим към маг или знахар, който да свали от нас проклятието. Но  не си струва да се бърза, защото съществуват немалко изконно руски способи за сваляне на магии.

От древността  при руските народи освен ходенето по магьосници, се практикували методи обединяващи в себе си опита на православните християни и някой езически обичай. Един от най-простите способи, да развалим магията , е да съберем боклук от различните части на дома в кърпа със, която са бърсани сълзите на този на, който е направена магия, в кърпата да сложим и  няколко изгорили въглени от печката и всичко това да завържем в здрав възел, да го отнесем в полунощ на някой кръстопът, където денем минават много хора. И така човекът ще се освободи от злото.

По подобен начин, може да развалим и магия на красота, за тази магия е характерно, че обикновено, но не винаги се прави на красиво момиче и красивото му  лице се покрива пъпки  и лишеи. Ужасна гледка! В такъв случай, древните руснаци взимали огромен картоф, разрязвали го на половина и натривали болното място с него. След това, най важното е , картофа да се остави на сухо място(защото той не трябва в никакъв случай да пусне кълнове) и заговаряме  на глас три пъти следния текст: „Както бързо съхне този картоф, така бързо и да изсъхнат моите пъпки“.

Още един способ за разваляне на магия самостоятелно, е с помощта на свещи. За целта ще ни потрябва църковна свещ, която да запалим. След това трябва с нея да направим кръгове около себе си и  да четем молитвата „Отче наш“. Обърнете внимание на местата, където свещта започва да пръска и да се тресе пламъка.От там най-вероятно е влезела магията и за да я премахнете трябва да прекръстите тези места седем пъти на обратно.

Един от най-силните методи се е считало поклонението пред икони с чудодейна сила и мощи на светци. В всяка област на Русия са съществували и съществуват местни светии, които руснаците почитали и  там се отправяли  вярващи и болни за изцеление на себе си и близките си. Този способ, не е по силите на всеки заради голямото разстояние, което трябва да премине за да развали магията. Но все пак, ако имате такава възможност по-добре се поклонете на светиите и помолете за благословение и изцеление на душата и тялото.

Най-накрай магията може да бъде разрушена и с молитви.Трябва да се молим, искрено и от все сърце тогава има шанс магията да бъде окончателно разрушена.

Източник:www.prisnilos.su

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

3 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Ани
Ани
5 years ago

Здравейте, имам ли магия-цял живот в самота без любов

Стамат Колев
Стамат Колев
5 years ago

Здравейте интересува ме дали имам направена магия поради доста сериозни здравословни проблеми

Странен
Admin
5 years ago
Отговаряте на  Стамат Колев

Нямате магия