Саерджийството в журналистиката, хипноза по телевизията!

Телевизията ни мнипулира

Телевизията ни  мнипулираПиша тази публикация относно,  репортажите които гледаме в последно време  по третата наша ефирна  телевизия. Ситуацията с медиите в България  е направо плачевна, къде се обучават тези журналисти на тази злоба и арогантност,  страшно нещо става в България масова хипноза излиза от телевизията. Не мога да повярвам, че в законово-правна държава сме превърнали съдебната палата в телевизионно саерджийско шоу от трети разряд. Защо дадоха такава свобода на медиите,   имали смисъл да  влизат толкова навътре в личния живот на хората и да  изкарват кирливите ризи на обикновения българин. Колко още ще търпим това положение?

Злобни и алчни станаха телевизиите дами и господа, то не бяха пошли и безсмислени телевизионни  предавания  по време на,  които от време на време крещят със все сила РЕКЛАМААААААААААААААААААА, че да ви събудят ако случайно сте заспали за да им гледате тъпите реклами. Телевизията стана агресивна и не учи на добро, всичко което се показва се плаща от вас зрителите със вашите нерви, ако искате да сте наистина информирани четете сайта UFOport.com  ние ще ви информираме така, че да не ставате зависими от никого и дори от нас!

Днес аз спирам телевизорът си окончателно, спирам го и го изнасям от стаята дори, защото не искам да бъда манипулиран и не искам да гледам злобни и некадърни журналисти, които не могат да измислят нищо друго освен САЙР. Сайр на мен лично не ми е нужен, в знак на протест на сайта си ще дам площадка за безплатна реклама единствено на тези стоки и продукти, които не се рекламират по телевизията.