Саерджийството в журналистиката, хипноза по телевизията!

Телевизията ни мнипулира

Телевизията ни  мнипулираПиша тази публикация относно,  репортажите които гледаме в последно време  по третата наша ефирна  телевизия. Ситуацията с медиите в България  е направо плачевна, къде се обучават тези журналисти на тази злоба и арогантност,  страшно нещо става в България масова хипноза излиза от телевизията. Не мога да повярвам, че в законово-правна държава сме превърнали съдебната палата в телевизионно саерджийско шоу от трети разряд. Защо дадоха такава свобода на медиите,   имали смисъл да  влизат толкова навътре в личния живот на хората и да  изкарват кирливите ризи на обикновения българин. Колко още ще търпим това положение?

Злобни и алчни станаха телевизиите дами и господа, то не бяха пошли и безсмислени телевизионни  предавания  по време на,  които от време на време крещят със все сила РЕКЛАМААААААААААААААААААА, че да ви събудят ако случайно сте заспали за да им гледате тъпите реклами. Телевизията стана агресивна и не учи на добро, всичко което се показва се плаща от вас зрителите със вашите нерви, ако искате да сте наистина информирани четете сайта UFOport.com  ние ще ви информираме така, че да не ставате зависими от никого и дори от нас!

Днес аз спирам телевизорът си окончателно, спирам го и го изнасям от стаята дори, защото не искам да бъда манипулиран и не искам да гледам злобни и некадърни журналисти, които не могат да измислят нищо друго освен САЙР. Сайр на мен лично не ми е нужен, в знак на протест на сайта си ще дам площадка за безплатна реклама единствено на тези стоки и продукти, които не се рекламират по телевизията.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Anna Rozalieva
Anna Rozalieva
11 years ago

Както се видя въз основата на тази статия телевизиите са получили ултиматум да прекратят увеличаването на звука, когото показват реклама! Това съобщение беше беше съобщено със унил тон от говорителят на емисията новини в една от нашити 3 ефирни телевизии .
Беше добавено още, че процесът на намаляване звука на рекламите ще се състои в шестмесечен срок по етапно за всички български телевизии.
Чудно ми е само, какво ще измислят за 6 месеца, но каквото и да измислят ние ще го напишем тук и ако има пак нещо нередно ще бъдат отново разобличени!
Това, че нашият сайт обърна вниманието на обществеността на такъв важен проблем може само да ни радва! Ние се гордеем, че се доказахме още веднъж като основна демократична сила в България, която мисли за обществото !

Ивайло Владимиров
Ивайло Владимиров
11 years ago

Ааа, не така 🙂 За родните телевизии само с любов. Там можеш да научиш много интересни и полезни неща, каго например: Каква е формулата на натриевия фосфат, защо Баба Яга не кара прахосмукачка и куп други адски полезни и позитивни неща.