Извънземно от друго измерение

Извънземно от 7-мо измерение краде сънища

Един и същ странен сън, един и същ кошмар ме преследва вече толкова години.  Стоя си аз  у дома  на двора, при мен идва същество  прилича на човек, но не е човек. Има големи черни очи, нормална човекоподобна глава  и красиво и сторойно мъжко тяло.   Черно на цвят не дълго наметало, се спуска от раменете му  до кръста, а отдолу  бяла , снежно бяла риза. Прилича на лястовица, аз така и го наричах като дете -Човекът лястовица. Идваше при мен в моя сън и летяхме заедно,  отначало не на големи  растояния,  от  дървото кацахме на покрива, от покрива долитахме  до плочата на гаража, никога аз не летях с него  по желание винаги някаква невидима сила ме караше да го правя.  Знаех ,че той не е човек, знаех,  че  идва от друга планета.  Той ме ужасяваше с погледа  си , големите  тъмни,  очи ме  гледаха  властно и  злобно.  Огромен страх  ме обземаше когато погледнех към него,  страх който ме караше  да треперя и ме ужасяваше. Защо се страхувах от него ли – НЕ ЗНАЯ! Имах усещането за инстинктивен страх, таял се в мен от хилядолетия, сякаш  в мен се разбуждаше нещо отдавна забравено. В очите на този звяр виждах само злоба и ненавист.  Събуждах се и седмици наред виждах тези очи пред себе си. Не говорех на никого за странния сън, защото като хората казват „да си върви с нощта“, страх ме беше да говоря за това, а и на пръв поглед не е страшен сън, просто някаква история за човек с голем очи който може да лети… Тогава една вечер бях ме се събрали компания, говорехме си и ядяхме семки.  Всеки реши да разкаже  своя собствена страшна история . На мен не ми се бе случвало до този момент кой знае какво, освен този проклет сън.  Започнах да разказвам тогава едно момиче, каза че е имала същия сън като мен. Започна да довършва изреченията. Тя беше санувала всичко по този начин като и аз. Много се уплаших, аз не бях чувала гласа  на странния „човек лястовица“ тя каза  че го е чувала,  красив плътен глас, който плашел на под съзнателно ниво няка. Тя също така каза:“ Какъв ти „човек лястовица “ това е  извънземен изгонен от своя свят.   Той обикаля в 7 измерение, не е опасен, безобиден е , може само да те уплаши защтото ние хората имаме инстинкт да се страхуваме от тях, както всички животни,  които се страхуват от човека например.  Когато я попитах от къде знае  за всичко това,  тя каза, че е говорила с него. От този момент усетих, че кошмарите станаха повече и  аз не се страхувах вече така силно, но винаги когато погледнех в тези очи изтръпвах от ужас.

Всички посетени от човека лястовица напишете вашата история в коментарите. Ще свържем  с вас и ще направим клуб за противодействие. Извънземното засега не е опасно, но  какво ли ще стане когато се научите да летите с него???

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Burda
Burda
11 years ago

Притеснителното в случая е, че „извънземното“ преднамерено плаши или предизвиква страх. Истинските извънземни не афишират присъствието си, освен в краен случай, и го правят деликатно, за да не навредят. Това е същото, когато човек се стреми да влезе в контакт с по-нисше съзнание, някакво животно.

admin
admin
11 years ago
Отговаряте на  Burda

Здравей! Мисля си че ти също го познаваш. ..