Неидентифицирани огнени светлини в небето на Русия

Светлини в нощното небе

Отново сензационно видео от централна Русия, неидентифицирани огнени светлини за няколко секунди озарили нощното небе. Видеото е записано с камерата от кола по време на движение, но светлините се виждат ясно.

Свердловска област в Русия, бе озарена от странна светлина

Тъмното небе за момент става червено, след това се променя на жълто сияние, което се свети още няколко секунди. Учените са озадачени и за сега нямат научно обяснение за произхода на феномена.

Това явление в небето над централна Русия по значимост може да се сравни със дъждът от горящи обекти, който се състоя през 2013 година над руския град Челябинск в последствие от падането на голям метеорит в Уралска област. Учените утвърждават, че светлината от метеорита била 30 пъти по-силна от слънчевата. А взривът, от него е бил 40 пъти по-силен от взривът от атомната бомба, която Америка пуска над Хирошима.

През 2009 година в небето над Норвегия се появява друг загадъчен обект, който кара учените да изпаднат в неумение.Но в последствие се установява, че това неуспешен опит за изстрелване на руска ракета.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари