Чипизация на населението

Подкожен чип
Вкарване на чип.

Всички сме чували, че масово ще се имплантират чипове под кожата на човека. В някои страни на практика вече съществува имплантирането. Последните години от Запад призовават да се подложат хората доброволно да бъдат имплантирани с тези чипове. Много хора са станали „опитни зайчета“. Тайните разознавателни служби  отдавна знаят,че това не е случайно.Те сътрудничат с извънземните и са принудени да исползват всякакви препарати срещу хората. Военните  отдавна са наясно, че извънземните са сред нас и с общи усилия наблюдават действията на всяка нация на Земята. Подготвят ни за нещо, но за какво…Явно ще става нещо страшно, щом така бързат и агитират хората да си имплантират чипове.С помощта на тези чипове, човека лесно може да се контролира и манипулира. Те  са задействали и масовите медии, дори и църквата…Заплашват какво го очаква простия човек, ако няма такъв чип –няма да може да купува, продава и така нататък…На Запад исползват смъртно болните и им внушава,че това е единствения начин да се спасят. Спасяват един-двама, а останалите умират.Тъй като повечето разумни хора са наясно,че имплантирането на чипове крие огромен риск за живота и няма обосновани гаранции, не се съгласяват на това действие. Но военните  намериха начин, защото им трябват данни за поведението и последствията от чипизацията. Те имплантират чипове в телата на затворниците,дори на заподозряните, на проститутките, на бездомниците…Тези хора започват да виждат странни неща,те са сигурни, че ги наблюдават, изглеждат странни, в същото време разсъжденията им са напълно разумни. Действието на имплантирания чип в началото може да доведе човека до лудост, дори до суицид. Само най-силните духом оцеляват. Практиката за имплантирането отдавна съществува, но резултатите се криеха съвсем умишлено. От няколко години започва малко да се прояснява.
Това избързване с имплантирането може би се дължи на предсказанията, че в края на тази година ще настъпи Краят на света. Лично аз не вярвам, че ще настъпи тогава, а много по-късно. Но не изключвам вероятността от нови разтърсващи катаклизми в природата. Все си мисля,че не само ние, хората, сме си съсипали природата, а и извънземните са ни помогнали. И при тях, като при хората, има добри и лоши. И преди да настъпи краят на света, ние задължително трябва да се срещнем с тях, така че не е исключено да изживеем един период на промяна към нещо по-различно отсега и необяснимо с тяхното непосредствено присътствие в нашия живот.Те ще спрат да се крият от нас.Засега не можем да им се доверим,защото не ни е ясно какво искат от нас. А може би не от нас, а от нашата планета искат нещо?Дори не можем да сме сигурни,че тази планета е нашата.Фактът,че сме родени и живеем тук, не е достатъчен да я смятаме за наша.
Много се надявам,че извънземните идват с добро, а не да унищожат човешкия род.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Stoyan
Stoyan
7 years ago

Във Библията се пише че ще дойдат тези неща със чиповете но който ги приеме няма да бъде спасен но който не ги приеме ще види божието царсво , И не се интересувайте от Изванземните интересувайте се от Бог Исус Христос , изучавайте Библията а не Изванземните.