За авторитете

АвторитеРесурса UFOport  е открит за всички. Редакцията на сайта кани всички активни посетители желаещи да станат съавтори на портала към открито и взаимоизгодно сътрудничество. Сътрудничество с нас е неформално, доброволно и не преследва комерсиални цели.

Ние с удоволствие ще публикуваме на страницата на сайта Вашите статии, видео, фотографии или истории от личния Ви живот.

Всички изпратени в редакцията ни статии ще бъдат подбирани по тематика, актуалност и интереса на нашите читатели.

Изисквания:

  1. Размера на публикацията зависи от категорията, която сте избрали, но не бива да е по-малка от 300 думи.
  2. Правилно и разбираемо оформяне на текста и снимките или видеото към него.
  3. Връзки към други сайтове се допускат, но, те трябва да са полезни за читателите.

Какво ще спечелите, ако публикуване статия на UFOport? 

Конкурс с големи награди
  1. Популярност, нашите поробители, ще научат Вашето име или авторският псевдоним под който сте решили да се представите.
  2. Можете да добавите връзка към блога си, сайта  или профилът си в социалните мрежи.
  3. Ще получите трибуна за изява и гледната Ви точка ще бъде коментирана от хора, които се занимават с наука, психология,астрономия,литература и др..
  4. Вашите публикации ще бъдат ежедневно достъпни за читателите на нашият портал и ние няма да ги изтрием просто така.

Как да публикувам статия на сайта?

Трябва да се регистрирате и да влезете в профилът си.

След, като се регистрирате влезте в профилът си и в страничната лента ще видите раздел „публикации“ и след това изберете „добавяне“.

След проверка от администратора  Вашата статия ще бъде публикувана. Когато статията е публикувана ще получите известие на електронна си поща.

 

Създадохме най-доброто гадаене за да имате повече светлина и яснота в живота си. Ако смятате, че то е било полезно за вас, дарението е най-добрият начин да ни благодарите, така ще помогнете на UFOport да продължи да се развива.

Получете повече яснота за бъдещето от реални ясновидци на UFOport forum

Форума е мястото, където можете да зададете въпроси на реални ясновидци и да получите отговори, които ще ви помогнат да разберете какво ви очаква в бъдещето.

Независимо дали се нуждаете от отговор на въпроси за любовта, кариерата, здравето или други важни аспекти на живота си, нашият екип от ясновидци е тук, за да ви помогне. Те използват различни методи за предсказване, като карти, руни, гледане на кафе и други.

След като се регистрирате на форума, можете да зададете своя въпрос на ясновидеците, който ще ви отговорят в рамките на няколко часа абсолютно бесплатно. Нашите ясновидци са проверени и винаги са готови да ви помогнат с отговори, които ще ви дадат яснота за бъдещето ви.

Не се колебайте да посетите UFOport форума днес и да зададете своя въпрос. Нашите ясновидци ви очакват!

Посетете UFOport форума и се регистрирайте сега