Атлантите, хора гиганти от Атлантида или извънземни?

Атлантите

Атлантите

Атлантите са известни  още, като четвъртата раса от извънземни същества и се предполага се, че обитават дълбоки пещерни градове в Южни Бразилия и прилежащите райони. Наричат себе си „Atlan“ или „Atlantean” . Те са били част от отдавна изчезналата цивилизация на котинета Атлантида. Предполага се, че този континент се е  се е намирал в северната част на Атлантическият океан, но неговото съществуване е спорно и обвито в мистерии.

Следи от цивилизацията на Атлантите са открити и на Балканите. Счита се, че атлантите в България са се локализирали в древната планина Родопи, но артефакти са били окрити и в Стара планина.

Карта на Атлантида

атлантида карта
@wikipedia

АтлантиИзвестният пътешественик проф. Ернст Мулдашев нарича атланите „хора-гиганти“. В Сирия например е открита гробницата на Авел – синът на Адам, който е бил висок 11 метра, а самата гробница е била с дължина 5,8 м. Намерени останки от атланти и в района на Сирия, там са открити още 7 гроба на хора-гиганти. Предполага, че те принадлежат на хора с ръст до 10 метра и тегло 3,5 тона. В същия регион е  открит и отпечатък на стъпка на атлантски човек с дължина 90 см. Друго косвено потвърждение за съществуването на хора-исполини, са откритите статуи край Авганистанския град Бамян, като най-високата от тях е бира 52 м. В планината Юрматау  в Южен Урал, също е открит гроб на човек – гигант с дължина 7 на 3 м. Най-ниските от гигантите са били високи 3-4 м, а името им се превежда като „Човек свободен, човек уникат, човек осъзнат“. Редица учени твърдят, че прословутият снежен човек Йети също е от тази раса.

Интересно за атлантите е, че са имали са добре развито третото око. Те са умеели да противодействат на силата на гравитацията. Лемурийци и атланти, владеели хипноза от разстояние. Тази извънземна раса се е прославила и със своята архитектура в Египет. Строили са огромни градове, използвайки лава, метали, редки почви, черен мрамор, черен камък. Огромни монолитни блокове до 500 тона били използвани в строителството. Върху камъните са издълбавали своите собствени лица и им се кланяли. Възможно е Египетският свинкс и „висящите-камъни“ в долината Солзбъри – Англия да са тяхно творение. Според открити древни ръкописи, възрастта на Египетските пирамиди може би надхвърля 4000 години, и тогава е възможно техни строители да са били наистина атлантите.

Извънземните атланти са можели да виждат във всички посоки, пред себе си и зад себе си. Имали са голям череп и клапан вместо нос. Притежавали са невероятно добре развита памет. Техният живот е продължавал около 800 година и са дошли на Земята преди повече от 50 хиляди години. Учените твърдят, че атлантите са създали чрез генетична манипулация по-ниски от тях същества (по подобие хората), за да ги използват, като свои работници и роби. Женитена тези хибриди били променяни генетично, така, че да могат да раждат всеки месец, а не всяка година.

Атлантите се раждали с развити способности за гадаене и ясновидство. Зрението им било неограничено и виждали нещата мигновено на огромно разстояние. Интересен факт за атлантите е, че те са обичали животните, децата им например имали кучета, които ги придружавали навсякъде.

Техните слуги и роби, за разлика от  самите атлантите, не обичали забавленията.  А забава за атлантите те била  да разрушават къщите им и дори ги убивали при това възстановят щетите, само ако те поискали. Поради своята изолираност атлантите са нямали врагове и не са били подложени на агресия и нападения от други раси. По цвят на кожата са били, жълти, черни, кафяви и червени, потомци на китайците, монголите, туранците и евреите. С тяхна помощ цели области от Земята били превърнати в паркове, в които те провеждали демонстрация на атмосферна турбуленция. Използвали са различни видове кристали в естествената им форма, най-големият е бил в диаметър 3 метра и с 12 страни. Вероятно тези кристали са били използвани и за пренос на енергия, от една точка на света до друга.

Атлантите добивали полезни изкопаеми. Добивали са общо 45 тона медна руда от една мина. Добитата руда е достигала до телго 2,7 тона, а за неиното повдигане са били използвани майсторски изработени дървени и каменни платформи.

Загадката по изчезването на цивилизацията Атлантида и до днес продължава да наруша покоят на редица учени и ентусиасти – изследователи. Учени предполагат, че на дъното на океана, там където някога е била Атлантида, има кристали, които се задействат при определени условия и предизвикват дематериализация на различи предмети в околността. Едгар Кейси – известен американски ясновидец, предполага, че Атлантида е загинала благодарение на мощната сила, на кристалите, който атлантите използвали, но това твърдение е посрещнато с огромен скептицизм и недоверие. Ричард Фройд твърди, че Атлантида е била безпомощно пометена от огромно цунами. В платото Дона Ана Парк в Испания, учени са открили причудливи природни структури, който не се срещат никъде в природата. Предполага се, че това може би са останки от Атлантида.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Galia
Galia
5 years ago

Лъжа е, че атлантите са били, черни, червеният, жълти-не, били са руси, преди да пишете се уведомете добре, не от един, а от много източници и разсъдете, коя е истината, неграмотници, тия неща са много сложни, за да пишеш за това, или трябва да си размърдаш мозъка или трябва да имаш интуиция за да усетиш истината, тия неща не се пишат от сулю и пулю…