Безплатно гледане на кафе онлайн

онлайн гледане на кафе безплатно
онлайн гледане на кафе безплатно
снимка: commons.wikimedia.org

Гледането на кафе е помагало на хората да отгатнат своята съдба, да разгадаят любовните си проблеми и да узнаят какво ги очаква в бъдещето. Фигурите, които се изобразяват на чашката с кафе често пъти биват оприличавани на животни, хора и предмети, които имат съдбовно значение за човека в бъдеще време.

Гледане на кафе:

Гледане на кафе тук

 

Това е виртуално гледане на кафе,  което ще ви помогне да разберете, какво ще ви се случи и какво може да ви поднесе съдбата в близкото бъдеще или в по-дълъг период от време.

Гледането на кафе онлайн по нищо не отстъпва на гледането на кафе  от реален  ясновидец, то ще ви помогне да узнаете съдбата си и да вземете правилно решение за :любовта, работата,и семейството.

Безплатно гледане на кафе онлайн
3.4 (68.95%) 38 vote[s]

85
Оставете коментар:

57 Comment threads
28 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Миглена

Моля ви искам да попитам имам връзка с едно момче роден е на 22.10.1992г много държа на него винаги съм била разочарована във връзките моля ви кажете ми ще бъдем ли за напред заедно и има ли чуства към мен аз съм родена на 25.03.1988г.благодаря

Странен Уфологов

Да възможно е задълбочаване от Вас зависи много…

penov

Здравейте искам да попитам ще си намеря ли приятелка гадже

Миглена

Аз съм на 25.03.88 объркала съм по горе съм написала 10месец

Миглена

Здравейте извинявам се че нахалствам имам нужда от някой отговори минала съм през много раьочарования 11г още от малка почти не знам какво е щастие ако за малко се зарадвам ме е страх че не е за дълго както обясних имам връзка с ефно момче по малко е от мен много го обичам роден на 22.10.92. а аз съм на 25.10.88.ние сме в Чужбина и двамата той с родителите си аз със брат ми и сме приятели от давна мъжът ми ме изостави с дъщеря ми която е на 3г и така а с това момче започнахме връзка и той… Read more »

Миглена

Да възможно е задълбочаване от Вас зависи много…
Този отовор за моя въпрос ли става дума защо зависи от мен в момента чуствам хладнота в чуствата или просто си въобразявам имам нужда от отговор срината съм не вярвам на нищо