БЛИЗНАЦИ | дневен хороскоп за 08.02.2021

БЛИЗНАЦИ
Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.

Близнаци 16.05 – 23.05.2016 г.

Хороскоп близнациДали луната в близнаци, ще насърчи разбирането на нещата в неделя, или ще направи противоречията да изглеждат още по-ясни? Меркурий в телец, е изключително красноречив, но всъщност не се нуждае от много думи. Вие казвате и чувате нещо, премисляте го още веднъж, и го разглеждате от всички страни. Но това не ви помага много, тъй като в сряда, луната е в рак и е в опозиция на Плутон. Но нещата ще се подобрят, когато потърсите второ мнение от някой, възможно най-неутрален към ситуацията. Можете и сами да достигнете това второ мнение, но може и да имате нужда от някой със съвсем различна гледна точка. Ретроградният Меркурий е в търсене на абсолютната истина. Но ако има няколко истини? Като близнаци, вие сте добре оборудвани да разпознавате разнообразието в света на мненията.

Любов: Имате ли някакви конкретни желания? Меркурий, Венера, Юпитер и Плутон ви посочват реализирането на тези желания. За съжаление, те не могат да ви дадат гаранция. С луната в рак, шансовете ви може и да се повишат малко. Все пак, има вероятност да се окаже, че просто вашите мечти и нужда от близост процъфтяват. В неделя ще може да видите какъв е резултатът.

Сподели в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *