Curiosity откри на Марс следи от живот!

Учените от NASA   цели три дни се опитваха да разгадаят невероятната находка, на която попадна апаратът Curiosity Както си изследвал назад- напред из марсианския кратер Гейл,  вседехода се натъкнал на нещо необикновено! За един миг всички датчици на апарата се включили.  Явно Curiosity  е открил живот на планетата     Марс!  Радостта на НЛО изследователите от NASA била , докато не получили първите снимки на странния обект,  който лежал точно пред камерите на  Curiosity.

-Какво ли е това?-запита ли се всички учени!

На снимката, снимка със  супер качество, се виждал някакъв  мръсно черен предмет на фона на червения марсиански пейзаж.  Цели три дни американските учени снимали отляво, отдясно отгоре и отдолу странния предмет, като го оприличавали на различни  фантастически неща като например: резервна част от летяща чиния,  марсианска гъба, малка черна дупка, умряло извънземно, среща с НЛО и много такива подобни.  И всички тези догадки  щяха да продължат още много време, ако един нашенец работещ като  НЛО изследовател в NASA, не се беше прибрал от двудневен много тежък болничен и  още с главоболие, и докато се наливал  с всяка течност , която виждал в офиса не извикал:

находка на Curiosity
Тайнствената находка на марсохода Curiosity. От NASA са озадачени!

-Дееее,  какво прави тоя галош на Марс бе ? – с опулени очи гледал  монитора на компютъра!

По интонацията въпреки, че не разбирали  български език, всички  колеги американци се устремили  към българина и попитали    какво е видял.

– What the hell he saw on the monitor??? – питали го учените от NASA.

След като си изпросил хубава премия,  предварително, за решаването на загадката, българинът казал: Това,  дами и господа учени, изследователи и инженери на Curiosity, това е галош и като гледам  е поне 46 номер. Всички занемели и с отворени уста слушали какво точно представлява галоша, че бил вид обувка ама не точно, че можело да се ходи  в кал с него, дори дошли до апартамента на нашият учен за да видят на живо, какво е то това галош ! Изваждайки  галошите от един бял плик, нашенецът казал:

– Взел съм ги ама още не е валяло  дъжд и не съм ги обувал още. Иначе на Марс кой знае каква кал е, щом им заглъзват галошите така.

Една нощ всички учени мислели над един единствен въпрос: От къде се е взел галош на Марс?!?. На сутринта всички стигнали до извода, че навярно има някакви тайни български служби, които вече дори са били пращали  ракети на Марс, и най-вероятно на тези ракети е имало хора, които по един или друг начин са си загубили галошите  на Марс.  Разследването бързо стигна до България, а от там още по-бързо се локализира на родопското село Изворче и по конкретно на видния негов представител  Атанас Гилзата.

– Малее, къде го намерихте бе ?  Учуди се Гилзата, като разглеждаше  снимките на Curiosity.

-На Марс! Имате ли идея как е попаднал там?  Вие били ли сте на Марс? Как ще обясните появата на ваши вещи на друга планета ? – Започнали да изтрелват един след друг въпросите учените недочаквайки отговора .

– Не знам точно, жена ми го хвърли по мене когато се прибрах пиян, явно е била мноого ядосана за да долети чак до Марс. Но да ви предупредя ако на вашият Curiosity има някакъв датчик за миризма по- добре го изключете да не ви гръмне вседехода мноого мирише.

Ще ви спестим подробностите, че по пътя си към Марс галошът е затиснал една 2 черни дупки, а няколко  планети се отклонили от орбитата си за да избегнат стълкновението с  опасна миризма от галоша, но ще кажем само, че и сега когато задуха слънчев вятър, понякога донася миризмата на на нещо много неприятно и убива апетита на цялата Галактика!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
John Lemon
John Lemon
11 years ago

Вот на счёт животных очень даже может быть. В одной из передач на ТВ сообщали, что жизнь там скорее всего не белкового типа, но он существует.