ДЕВА | дневен хороскоп за 08.02.2021

ДЕВА
Сигурно днес телефонът ви ще прегрее от звънене. Не поемайте сериозни обещания към тези, които ви търсят. Точно днес хората имат предимно добри намерения, отколкото желание за реализирането им.

Дева 16.05 – 23.05.2016 г.

Зодия

Хороскоп ДеваЮпитер е в дева, а Венера в телец, и заедно гарантират, че ще ви изпълнят хармония и радост. Когато и Плутон предизвиква най-доброто от козирог, ще имате една съкровищница, пълна с отговорни, полезни и доброжелателни действия. Може да оправите фините си настройки и да се стремите да постигнете една сигурна основа, върху която да може да градите отново. С Юпитер в дева, вие може да се окажете в решаваща роля. Затова не трябва просто да седите и да наблюдавате какво се случва, а сами да поемете контрол върху действията си. Както се казва, хвърчилото започва да лети, а вие държите кордата и го управлявате.

Любов: С помощта на това хвърчило, вие ще долетите до другия човек и ще се върнете обратно към себе си. По този начин връзката ви става конструктивна. И ако в неделя се усетите, че си правите някакви планове за бъдещето, ще разберете, че сте намерили нова гледна точка във вашата връзка. Усилията ви не са били напразни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *