Дневен хороскоп и зодиакални знаци

дневен хороскоп

Какво ли ни готвят звездите? Вярвате ли в техните насоки? И какво точно знаете за зодиакалните знаци?

дневен хороскоп

Случвало ли Ви се е понякога да можете точно да оприличите някой свой познат на дадена зодиакална характеристика. Интересно, нали?

Колкото и абсурдно даже понякога да ни звучи, всъщност съществува някаква доза „истина” в зодиакалните знаци. Естествено, това съвсем не означава, че всеки от нас не е „специален” и „неповторим”, ала все пак понякога е изключително любопитно да узнаем някакви по-общи черти, типични за даден зодиакален знак.

Така че, следващият път, когато някой Ви зададе въпроса „коя зодия сте”, не прибързвайте с директен отказ, упрек или открита ирония. Може би именно зад този закачлив във вашите очи въпрос се крие дълбок и истински интерес към Вашата личност.

Нещо повече – не е съвсем невъзможно този човек да изпитва и някакви емоции към Вас, а това би могло да бъде логична причина да се опитва да се доближи до Вас, за да Ви опознае повече. Интересна гледна точка, нали?

Видове хороскопи: доверявате ли им се?

Колкото до хороскопите, те се обособяват в няколко групи,а именно годишен, месечен,седмичен, дневен, любовен, кармичен, транзитен и личен.

Разберете какво крият звездите за деня, седмицата или целия месец само чрез избирането на съответния зодиакален знак, който бихте желали да „проучите”.

Пред Вас се открива възможността и да научите нещо повече за това, което Ви очаква в близкото бъдеще като се доверите на опцията „личен хороскоп”.

Личен дневен хороскоп

Личният хороскоп, например, съдържа информация с общи характеристики за позицията на Луната и Слънцето, даващи пряко или косвено отражение върху емоциите, състоянието, характерните особености и черти на индивида.

Освен това, личният хороскоп разкрива още позицията на планетите и тяхното значение що се касае до индивидуалните ни особености в характера.
Запознайте с „личния” си хороскоп, за да научите какво Ви крие днешният ден, какви качества да покажете пред близките ѝ приятелите си така, че всичко да върви по мед и масло през деня.
Коя планета ще бъде доминираща така, че да контролира емоциите ни, кои храни са подходящи за консумация при добра позиция на Сатурн, Марс или Венера?

Подобни въпроси могат и ще намерят своите отговори след изготвянето на така наречения личен дневен хороскоп за конкретния зодиакален знак. Готови ли сте за „ново начало”?

Позиция на планетите

За пример, Слънцето се приема като индикатор на общите ни черти и качества като индивид. Луната, от друга страна, е символът на скритите ни емоции и особености в характера. Планетата Меркурий, от трета страна, символизира комуникационните ни умения, разбирателството ни с околните и взаимоотношенията ни от личен и професионален характер.

Венера, е планетата, на чувствата, препоръките и дълбоката истинска любов. Позицията ѝ определя нейното място в живота ни. Или поне така „ни говорят” звездите.

Марс пък е символ на активността, действията и страстта ни. Всяка една звезда крие в себе си дълбока истина, която може да ни разкрие само ако се научим как да разкодираме кодовите ѝ послания. А готови ли сте да ги разшифровате?

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари