Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще се наредят ли нещата при мен?

Започната от Petya, Февруари 07, 2017, 11:32:00 PM

« назад - напред »

Nom

Разведете се с този човек. Подайте си молбата за развод, променете мобилните телефони на Вас и децата, както и подайте жалба  срещу този човек.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Дано мога да се намеся в тази тема. Питам се кога ли ще се наредят нещата при мен свързани с работата - понякога ми е много трудно да погледна напред и да си дам сила  и кураж и  е много трудно. Понякога много трудно издържам, страх ме е от депресията макар че не веднъж съм изпадала в такава.
Не отговарям на лични съобщения!

Feq

Ще има още пречки, манипулации, интриги, периода не е благоприятен! Но душевно ще си добре!

Nom

Колко още трябва  да изчаквам за да намеря работа!
Нима  не мога и сега юни месец да започна, защо трябва да страдам.
И душевно не съм добре, минаха ми хиляди черни мисли през главата заради всичко което ми се случва.  Явно  не мога да имам работа. Явно не съм желана никъде.
Съсипана съм.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Nom, според мен и ти можеш да имаш работа. Няма причина да не можеш.

Feq

Трябва да кандидатстваш, да не се отказваш и предаваш Nom!

Nom

Фея по нагоре е другата ми тема... Моля те пиши в нея!
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Търсиш и накрая ще намериш, съвет от още една, която си търси работа също. На никому не е лесно. Бъди щастлива, че си здрава и че в момента имаш работа дори и не по вкуса ти, никъде няма лека длъжност и лека работа - това е само пожелание, но навсякъде е тежко. Ще се оправят с търпение и разбиране. Вярвам, че следващата кандидатура ще е успешна. А вярвам че и на тази си работа ти си успешна. Не бъди черногледа, това ще те направи по силна и мотивирана.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Тайничко ти завиждам за работата, това много ме мъчи мен.
Радвам ти се, не комуникира с този бившия още по добре е че се е върнал  при бившата си. карате да му завиждаш, и именно за да те дразни ти пише всичко това.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Petya, не го мисли повече този човек. Ще срещнеш някой, който ще те оцени и няма да постъпи с теб по такъв долен начин. Нищо че сега си сама, това ще се промени.

Nom

Няма как да дам конкретен срок за съжаление. Може би есента около средата на септември месец, в момента нещо такова виждам смътно, но срок много трудно мога да посоча както къде и кога. Вярвам че ще го срещнете, когато най малко очаквате.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Тази ваша депресия е доста глупава, и като мислите постоянно за това как нямате човек до себе си буквално ще се погубите, съдбата си знае  работата. Това Ви е просто цел разбирам Ви, но ще ви докара и проблеми, иначе за ремонта, чудесна идея е наистина и ще ви помогне.

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Този, с който ще ви запозанят не е сериозен и освен това брат Ви го запознава и с много други като Вас. Припряна сте, и на секундата не можете да се влюбите, човекът бъдещата Ви любов трябва сама да дойде при Вас не чрез други хора. Но опитайте защото ми се струва,че има шанс за тръпка и нещо повече от едно излизане с този мъж.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Не искам да съм груба  с никого. Аз нямам човек до себе си нямам работа. Отиди на тази среща и виж какво щесе случи, виж се с момчето, той е добър,  семейството му е добро и според мен може да стане повече от приятелство. Така че смело!
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Успокоите се, бра Ви, е показал негова снимка за да знаете как изглежда момчето, тъй де да имате представа за него. Първоначалната среща ще е с тримата, брат Ви, вие и момчето, ще излезете тримата заедно. Но ми се струва,че има вероятност  дълготрайно да излизате с него.
Не отговарям на лични съобщения!