Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще се разделят ли?

Започната от KIARA, Септември 05, 2017, 08:24:17 PM

« назад - напред »

KIARA

Цитат на: xkxk - Април 18, 2018, 09:38:06 PM
Цитат на: KIARA - Септември 13, 2017, 09:09:53 PM
Аз все пак не разбирам и не мога да приема защо това се случи с мен. Никога през живота си не съм имала споделена любов и в началото бях много скептична към този мъж, но въпреки това той ме заблуди и използва. Чувствам се толкова обидена и унизена. Спрях да се виждам с много общи приятел заради чувство на срам, както и да ходя на места, на които много ми се ходи, заради страх са не ги видя там заедно с момичето, в което той е влюбен. Като цяло тази история ми съсипа живота и сега вече нищо не ме радва. Много искам някой да ми каже има ли причина това да се случи и как съм го заслужила или животът е безсмислено случаен.

Киара,случва ни се в живота това,което позволим.Не си знаела,че ще те измами,нямаш вина,но сега вече знаеш и не трябва да допускаш отново да ти го причини никой мъж,защото сама виждаш какво е болката и съм сигурна ,че трудно ще го забравиш.Това е урок,от който трябва да се поучиш.За това ти се случва.Замисли се за себе си и се излекувай,а не мисли за него ,на него има кой да му покаже грешките.Бъди сигурна,че всеки плаща един ден за деянията си.Бъди добра и пусни това чувство.Вярвай ми,че това не е точно любовта,наранено Его, с времето ще забравиш.

Не виждам никакъв смисъл от коментара ти. Нямаше нужда да си правиш труда. Изобщо какво точно имаш предвид? Празни приказки и клишета. Не коментирай моя проблем по този повърхностен начин.

KIARA

Някой вижда ли друго развитие на нещата между мен и този човек?

KIARA

Някой вижда ли да предстои скоро промяна в ситуацията или ще остана в същата агония като през последните няколко години?

KIARA

Толкова съжалявам, че вместо да имам неговата любов така, както тя я има, трябва да си убивам времето на място като това и да чета пълни глупости.

KIARA

Някой вижда ли кога ситуацията ще се промени и по какъв начин?

KIARA

Някой вижда ли промени в ситуацията в скоро време и какви?

ALENA

Цитат на: Firegirl - Март 29, 2018, 06:14:01 PM
Трудно е да видя там. За сега трябва да си почине,  от  жени, един месец поне. Мисля че Вас виждам в главата му...
Firegirl, по някакво необяснимо стечение на обстоятелствата успяхме да си пишем с този мъж, с К., той зарадва ли се, можеш ли видиш какви чувства е предизвикало това у него?

Nom

Да, зарадвал се е, не е очаквал да си пишете. Изненада, един вид гръм от ясно небе. Приятна изненада,  аз чувства е рано още, има някаква симпатия за момента, приятно е това общуване, за него. Сега прочетох една негова мислъл като - Ще види тази!

Не отговарям на лични съобщения!

ALENA

Това как да го разбирам,Фирегирл, звучи като заплаха, дано е за добро.И аз усетих, че изненадата за него беше голяма,може би се надяваше да съм точно аз.Дали ще случи отново да си пишем, той надява ли се аз да го направя?

Nom

Аз не заплашвам никого и това не е заплаха, а част от една нова връзка с нов човек. Той очаква да ви пишете, аз самата е харесвам това писане и тази комуникация със социалните  мрежи и всичко такова, но всеки има право на мнение . Той  очаква да му пишете , няма все още чувства защото е твърде рано. Той се надява.
Не отговарям на лични съобщения!

ALENA

Цитат на: Firegirl - Април 29, 2018, 10:26:50 AM
Аз не заплашвам никого и това не е заплаха, а част от една нова връзка с нов човек. Той очаква да ви пишете, аз самата е харесвам това писане и тази комуникация със социалните  мрежи и всичко такова, но всеки има право на мнение . Той  очаква да му пишете , няма все още чувства защото е твърде рано. Той се надява.
Разчетох го като заплаха в добрия смисъл на думата, положителна.И аз не одобрявам този начин на контакт , но такива са нещата за момента, а и така се запознахме.Човека не е нов в моя живот, но се надявам да се появи отново в него.Съветваш ме аз да пиша и ти виждаш, че той се надява и това му е приятно.

ALENA

Благодаря ти, Фирегирл, винаги много точно обясняваш нещата,надявам се да продължи кореспонденцията ми с господина.

ALENA

Цитат на: Firegirl - Март 28, 2018, 09:11:51 PM
Мисля че ще има скарване... Най вероятно тя ще сложи края. А той няма да има нищо против.  Дори ще се радва.
Мила, Фирегирл, мисля, че връзката на К. с В.вече е приключила, ти го предрече точно.Той е мъж, който не може да бъде манипулиран , а тя явно точно това е направила, предполагам той вече си е отдъхнал от тази жена.

KIARA

Те двамата още са заедно, но се чудя каква ще е следващата му?

KIARA

Гледам снимките й и искам да имам с него това, което тя има с него и няма кой да ме разбере