Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква през 2018?

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2017, 03:14:55 PM

« назад - напред »

Hope6

Ще ме назначат ли на работа за някоя от позициите, за които бях на интервюта през последните две седмици?

Margarita

Какво ме очаква през май месец в личен план?

Teomi

Маргарита,докато си стоиш във вас и нямаш социални контакти,нищо няма да се случи.Никой мъж няма да дойде,да потропа на вратата "ехо,аз съм принца".Започни да излизаш навън с приятели,за да можеш да се запознаеш с някого.

Margarita

Да, така е. Започнах да излизам. Надявам се да се запозная. Опитвам се да съм по-контактна.

Nom

pralina минавам само да благодаря дори и на Киара. Болнични няма да получа, към момента съм безработна, няма да ми бъде изплатено нищо от болничните. Причините няма да ги описвам. Тъжно е но това е.
Не отговарям на лични съобщения!

pralina

  За съжаление законите са много несправедливи  Firegirl.    Да си жива и здрава, всичко ще се нареди.   

Nom

Съжалявам но има някой неща който аз не приемам толкова лесно. Да операцията мина, но аз съм без доходи и без пари, заради това че нямам социално осигуряване точно за 3 дена. Това е.  Нямам такава, не искам нито пък имам сили да се боря ходейки по интервюта със нашите работодатели - 10 години нищо. Това е истината.
Не отговарям на лични съобщения!

pralina

 Има и по-лош вариант да работиш и пак да и без пари.

Nom

Това вече се случи. Нямам сили, откровено казано, усещам го,всеки един ден ми е кошмар.
Не отговарям на лични съобщения!

pralina

Ще намериш работа. Търси в по -стабилна компания, а начинаещи/ стартиращи компании/ като допълнителна или временна работа.

Nom

Търсила съм, както казах не 10, а има няма 11-12 години. На 3 май трябваше да съм на работа но няма да съм. Нито сили имам нито психика. Големи малки фирми, компании, допълнителна работа, на половин ден, всякакви компании, това е. Истината.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA


Nom

Опитала съм всичко. Което означава и малки и големи компании, нощни смени, половин ден, цял ден, всякакви компании, преуспяващи, нови , търсене на временна или допълнителна работа.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Съжалявам, Firegirl! Пожелавам ти този проблем да се разреши в най-скоро време и животът ти да влезе в релси.

KIARA

Чудя се защо твоите приятелки Mystic, Teomi и Tapa, които така убедено дават прогноза какво ще стане с мен и този мъж и сегашната му жена, защо не казват нищо по твоя въпрос и няма прогнози или ако имало, не са се случили...