Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква през 2018?

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2017, 03:14:55 PM

« назад - напред »

Nom

Petya лоши хора, роднини мой, пожелавам най лошото за мен самата, смъртта. За нещо което няма как да бъде тяхно. Операцията мина. Но можех да имам работа и договор.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Един договор не означава нищо. Отдаваш прекалено голямо значение на странични неща и драматизираш. Търси работа в друг град.  В теб има енергия и това е полезно.

Nom

Лека нощ! Хубаво е че си помагаме! Киара имам къде да живея, благодаря на всички! Ще се радвам наистина Тара, Теоми, Мистик да се включат.
Не отговарям на лични съобщения!

Mystic

Цитат на: Firegirl - Април 24, 2018, 11:18:34 PM
Лека нощ! Хубаво е че си помагаме! Киара имам къде да живея, благодаря на всички! Ще се радвам наистина Тара, Теоми, Мистик да се включат.
Никога не забравяй, че точно когато се откажеш от всичко, тогава идва най-доброто. Не губи надежда. Да, може да си пробвала много, може да си се борила до кръв и пот, може да си се разочаровала милион пъти, но си изкарай смъртта от главата ! И то докато си здрава, жива и надеждна. За първи път само с едно мога да се съглася с Киара ( чудно, но е права ), че малко повечко драматизираш това, понеже е работа, а тя се намира. Пари винаги има начини да се печелят, може да пробваш и с друга професия. Абе идеята ми е, че човек докато е жив, винаги има шанс да подобри нещата, но умре ли и този шанс не му остава !
Ти в момента си много тъжна, много разочарована и не знаеща как да постъпи, но моята интуиция ми казва да поемеш дълбок въздух, защото  другия месец ще ти се даде една прекрасна възможност за работа най-неочаквано, само дето ще се наложи да пътуваш. Аз така усещам, затова само търпение. Успех мила !

Nom

Лоши хора, мой роднини пожелаха така че аз да страдам, а те да са добре. Живеем в едни абсурд, защото само на ромите им плащат 2000-3000 лв на месец от детски, майчинство, помощи, но за образован човек това няма как да стане. Те нямат образование. Аз имам и пак съм без работа, не обичам да съм затворена в къщи, обича да излизам, и много неща, работа като самонает тъй казано няма. Аз имам къде да живея. Но не и останалото.
Не отговарям на лични съобщения!

Teomi

Ще се присъединя към Мистик.В момента си в депресия,но трябва вече малко по малко да изпълзиш оттам.Трябва да се бориш,живота е труден.Всеки от нас е започвал от нулата (аз дори много пъти).Ще се наложи да кандидатстваш пак за работа,друг начин няма.Ако се наложи даже,замини в друг град,смени обстановката,нищо че имаш жилище.И аз имам в Бг,но съм в чужбина.Даже не работя това,за което съм учила (по образование съм музикален педагог).Но живота е борба и за да оцелееш,трябва да търсиш нови полета за изява.

Nom

За сега съм взела решение. Ако трябва ще си търся си правата и парите по съдебен ред, на нито едно интервю повече не искам да стъпя. Това е за мен нещата си приключиха с дата 19 март, не знаете аз колко съм търсила и как съм обикаляла целият град, в който живя, друг град не ми е алтернатива, нито знаете колко интервюта имам за повече от 10години - да тръгна по интервюта никога отново, това го правех 10 години. И повече. Хората взимат по 1000, това истината, няма мжелание нито сила, който иска да обикаля , не и аз... Аз приключих.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Благодаря, ви но не бих отишла на нито една интервю повече. Въпреки че съм машинен инженер , машиностроене което тук няма бъдеще и икономист с Публична администрация. Приключих с обикалянето.
Не отговарям на лични съобщения!

Teomi

Това,да си търсиш парите по съдебен ред е правилно,и аз така бих постъпила.А относно останалото-ти си решаваш,щом смяташ,че някой ще дойде да ти потропа на вратата да те извика на работа....Живота е твой,решенията също.Желая ти от все сърце успех!????

Nom

Teomi дори и не знаеш какво ми, никой не знае...
Никой не знае освен самата колко съм търсила, обикаляла и колко съм се молила, и никой никога не ми повярва. Това беше първата тема с която влязах тук във форума - отритвана съм от всеки като куче защото съм ясновидец, отритвана съм от всякъде, това е. Ритана, гонена,отблъсквана. И това ще си остане моя болка. Аз така разбрах и за способностите си, ,защото четях не нависта, и омразата в очите на хората. Исках като нормален човек да си ползвам болничните - 350 лв са, като нормален човек да се върна на работа след операция. Само в болницата бях добре. Това беше първата ми тема с която аз дойдох тук - https://ufoport.com/forum/?topic=717.0
Не отговарям на лични съобщения!

Teomi

Недей смята,че не знам какво ти е.Просто казах,че не трябва да се предаваш.Не го приемай веднага като укор,аз не съм ти враг,опитвам се да ти помогна да видиш нещата под друг ъгъл.

Nom

Искам едно единствено нещо на 3 май да бъда на работа с трудов договор, осигуровки и всичко не да обикалям отново и отново. Както и тези 350 лв кото ми се полагат,което си е чиста подигравка за мен, влизаш в болница но след това си на никъде.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Исках да посрещна Гергьовден и Великден с работа и пари, да се издържам аз самата, но вместо това получих ритник в гърба. Исках като нормален човек да се върна на работа след операция, и сега ще е немислимо трудно за мен самата.
Не отговарям на лични съобщения!

Feq

Смарт бизнес софт оод, обявата е от вчера в джобс за офис асистент имам предчувствие , че ще имаш късмет там!

Nom

Чиста подигравка. Нямам друг избор освен да се примиря с факта че няма от къде да взема парите реално на който разчитах. Малко са но пак е нещо, щяха  да са ми от полза. Интервюта не ме устройват.
Не отговарям на лични съобщения!