Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква през 2018?

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2017, 03:14:55 PM

« назад - напред »

MargaritaDobreva

Цитат на: Nom - Юни 07, 2018, 01:54:15 PM
Не вие поставяте условията, а той.Той се е подразнил и то доста и за Вас ще има санкции, всъщност това което мога да кажа е че този шеф не харесва всичко това което Вие сте му поставили. Проблемите няма да отшумят и  ще има наказания. Навсякъде има промени, персонаа се променя защото много хора са недоволни от него.

Но аз нищо не съм му поставяла... Той с мен не е говорил и за 5 мин,отидох си на интервю за работа и от там си ми казаха ясни и точни условия,за които се съгласих.Но от няколко дни положението е ад... Той постоянно си променя мненията и условията на работа.Защо?Ще се зодържа ли там,какво ми предстои?
Благодаря ;)

Nom

Спокойно, всеки шеф си променя настроенията. Вършете си работата и не обръщате внимание. Предстои ви малко по строга дисциплина, но ще се задържите там, успешно. Промяната в условията са промяна  в задачите. Навсякъде е така.
Не отговарям на лични съобщения!

gerivas

Ще си намеря ли по - добре платена работа?  :-[

Feq

Цитат на: gerivas - Юни 09, 2018, 06:00:05 PM
Ще си намеря ли по - добре платена работа?  :-[
В краткосрочен план- не! Но може да те очаква растеж на сегашното място!

gerivas

Цитат на: Feq - Юни 09, 2018, 06:54:38 PM
Цитат на: gerivas - Юни 09, 2018, 06:00:05 PM
Ще си намеря ли по - добре платена работа?  :-[
В краткосрочен план- не! Но може да те очаква растеж на сегашното място!
Много ти благодаря, Фея... Но дано в тази фирма да не ме повишат... Но ще докладвам, ако има резултати!

Poulette

Здравейте!
Преди време писах и Вие успешно предвидихте, че ще си намеря работа до средата на юни. Така и стана. Работата е в България. Проблемът е, че съм в чужбина с дете, а бащата е местен. Не плаща издръжка, има домашно насилие в цялата история. Аз повече от 6 месеца си търсих работа и адвокатът ми е много уверен, че няма как съдът да ме спре  - бащата е безработен, аз също, а скоро ми изтича и договорът за наем.
Адвoкатът ми смята, че бащата няма да заведе дело, защото няма шанс предвид обстоятелствата, да спечели. Само че аз се притеснявам страшно много, че ще се опита да ме спре. Вие какво смятате по въпроса?
Много се изкушавам да замина и да го уведомя пост фактум, но знам, че адвокатът ми няма да одобри подобни действия.
Благодаря Ви предварително!

Teomi

Ако ще напускате държавата с детето,задължително трябва документ от съда (ако детето е припознато от бащата и носи неговото име),че бащата е съгласен детето да напусне страната.Иначе ще ви спрат още на границата и няма да ви пуснат,защото се води отвличане.По-добре говорете с адвоката си.

Poulette

Да, знам, че ми трябва документ. Аз имам такъв за пътуване, но само за 4 седмици. Това, което ме притеснява е, че бащата ще заведе дело въпреки огромната издръжка, която дължи и фактът, че той е безработен (мога да добавя алкохолик), а аз наистина много време си търсех работа. Според адвоката ми той няма нищо да може да направи и ще ме пусне без дело, но както казах - има домашно насилие, този човек се опита да ме удуши и не си представям разумът при него да надделее, въпреки обстоятелствата. Просто очаквам да ми създава проблеми, докато може, и не знам за какво да бъда психически подготвена.

Hope6

Здравейте. Интересувам се дали колегата, с който работим заедно има намерение да направи тайно от мен сделка между фирма, която представляваме и потенциален клиент.

Feq

Тайна излезе и известие ще получиш, но според мен няма измама!

Hope6

Благодаря. Тоест според Вас няма да ме измами със сделка зад гърба ми, а ще науча някаква друга тайна, така ли.Правилно ли съм Ви разбрала feq?

Feq

Тайната означава, че картите крият отговора на зададения въпрос, другите карти са хубави, последна карта е разпадане на нещо, но предвид хубавите карти не и се обръща внимание!

Hope6

Благодаря, Feq. Приятна вечер.

KIARA

Може ли някой да ми гледа какво ми предстои в следващия месец?

KIARA

Някой би ли ми гледал какво ми предстои в следващия месец?