Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква през 2018?

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2017, 03:14:55 PM

« назад - напред »

Yuly_81

Здравейте, снощи на един купон  видях мъжа,който харесвам не бях го виждала от няколко  месеца. Чувствам че ме харесва,но не прави нищо. Ако аз поема инициативата  да го потърся и да му пиша възможно ли е да се получи връзка между нас ?  Имали друга  жена в живота му?Бих искала Nom да ми отговори

Nom

Според мен има, и ми се струва че ходи на такива събирания където е тя. Струва ми се,че поддържат някаква връзка и имат уговорки къде да се виждат, връзка между вас наистина ще бъде много трудно, ясни знаци са това че не е насочен към Вас но...
Не да му пишете, другият пък когато се получи така просто го заговорете, измъкнете го на тихо място и го заговорете. Един добър опит да поискате обяснение.
Не отговарям на лични съобщения!

Yuly_81

Благодаря че ми отговори Nom ако се засечем пак скоро ще се опитам да го заговоря. Ние имаме общи приятели с него и те ми бяха казали че той е сам и че си няма приятелка, но явно и те не знаят.

Hope6

Цитат на: Nom - Юни 02, 2018, 03:14:53 PM
Имам една мечта - години на ред мечтая за кариерно израстване- да започнеш от ниска позиция и да стигнеш до по висока като  Мениджър или Директор. Дали!

Да. Спри да мечтаеш и повярвай истински , че това е възможно, просто промени перспективата.

Nom

В какъв смисъл да променя перспективата, аз знам че това е напълно, абсолютно реално, но се уморих. Винаги съм вярвала, но за сега и работата за мен е мираж.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Чувствам се много зле, защото съм заобиколена от хора, които не харесвам. Кога ще се появят нови хора в живота ми, които харесвам?

KIARA

Наистина се чувствам много зле и ще се радвам някой да ми даде реална прогноза какво ще се случва.

Hope6

Цитат на: Nom - Юни 19, 2018, 08:16:07 PM
В какъв смисъл да променя перспективата, аз знам че това е напълно, абсолютно реално, но се уморих. Винаги съм вярвала, но за сега и работата за мен е мираж.

Идеята ми е да се целите направо към високото ниво. как си представяте фирмата  - коя е тя, в какъв бранш, как точно изглежда позицията директор, какви са задачите и отговорностите, Вие как се чувствате на тази позиция, все едно вече работите там. И след това по обратен път - кои фирми предлагат точно това, което търсите и се насочвате към тях без колебания. С мечти само не става, защото всичко е размито, трябват конкретни цели и стъпки от Ваша страна. Вие сте силна и можете да постигнете това, само вярвайте истински в себе си.

Hope6

Здравейте, какво да очаквам през месец юли в професионален план. Предстои ми поредно интервю за една позиция, за която кандидатствам от 4-5 месеца насам. Дали най-накрая ще получа одобрение за тази работа или да се насоча само към проектите с колегата.

veroni

Здравейте  искам  да  попитам кога ще започна  работа. В последно  време  не  ми  върви. Сега  кандидатствах в  jobs.bg  за  работа  в  Сдружение: Българска  асоциация  на  малките  и  средни  предприятия  ще  започна  ли  работа  скоро  там и дали  ще  се реализирам и развивам там.  Ще  ми помогнете  ли  да  разбера  това  ще  стане ли.

Feq

Верона - мъж ще те подкрепи, ще имаш успех, но ще има трудности, ще бъдеш на кръстопът, някаква жена ще се противопостави! Излиза карта - запознай се с шефа си! Това показват картите!

Hope6

Здравейте, през следващите дни ми предстоят две интервюта за работа. За едната позиция ще се срещаме за пореден път от началото на годината, а за другата  - за първи път. Някой може ли да ми каже как ще се развият нещата, ще получа ли одобрение за някоя от позициите или да се насоча само към проектите с моя колега.

KIARA

Feq, може ли да питаме картите какво ми предстои в работата?

Feq

Цитат на: KIARA - Юни 24, 2018, 02:12:46 PM
Feq, може ли да питаме картите какво ми предстои в работата?
Питах за работа и ми излезе - джентълмен, кръстопът, сърце , мъж, метла,дърво, лисица! Предстои ти стабилност!

KIARA