Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Как ще продължи тази странна връзка?

Започната от mirandata, Февруари 15, 2018, 11:23:15 PM

« назад - напред »

Nom

Не си напрегната, заради любовните отношения. Това което виждам е, нещо в работата и семейството, тук мъж намесен няма. Има нещо което те тревожи, но не е свързано с любов.
Не отговарям на лични съобщения!

mirandata

Да, наистина имам притеснения в работата. Вероятно за това съм чувствителна и към личния си живот, обладаха ме отново съмнения, чувствам се като забравена от любимия, чудя се пак какво става, всичко наред ли е, внушавам ли си или имам проблем?



mirandata

Dados, пак аз на хоризонта. Притесненията на работа не отшумяват, в личен план същото, т.е. почти не се виждаме, малко ми е отчайваща картината. Какво ще кажеш? Ще се наредят ли нещата при мен?

mirandata

Отдавна не съм влизала тук, нищо не се е променило при мен. Някой ще ми погледне ли? Какво предстои, ще се промени ли нещо във моята странна връзка? Ще останем ли заедно?

mirandata


Nom

Застой в отношенията Ви, и като че ли нежелани от негова страна да продължите заедно. Притесненията са по отшумели, не на пълон, както в личен така и в служебен план, но този човек до момента не покзава желание да е с Вас.
Не отговарям на лични съобщения!