Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Нещо странно се случи..

Започната от Mini :), Февруари 19, 2018, 11:19:09 AM

« назад - напред »

Mini :)

Хора писах смс на моя човек дано помогне и да ме потърси че несъм спала цяла нощ... Нервите си казват думата. 
Случи ми се обаче нещо странно ковто ме уплаши... През нощта ставах до вц и лягайки завивайки се сякаш в краката си ритнах нещо тежко... (Сякаш глава)  и съответно нямаше нищо... Спя сама и... Какво може да съм усетила?  На някой случвало ли му се. енещо подобно?

Nom

Един съвет спри да мислиш за тоя човек . Трябва да ти се скарам, приеми го както искаш но след като той не те е потърсил, няма смисъл хабиш си нервите, за някакъв дето не те заслужава. Има ли смисъл. ще отидеш в лудницата заради него. Не си хаби нервите. Няма смисъл. Опитвам се да ти дам приятелски съвет защото се съсипваш.
Не отговарям на лични съобщения!

Mini :)

Не се съсипвам спокойна съм знам че ме обича нашата връзка е от дълго време,  аз му писах снощи така че се надвам днес да се свърже с мен.  Не е станало нещо непоправимо,  мисля че ще се сдобрим скоро :)

Nom

Ей младеж а да спреш с ината. Нищо не печелиш от това. Обръщение към  младежа.
Не отговарям на лични съобщения!

Mini :)

Да... Преди като сме се карали винаги той ме е търсил и е правил крачка и префи време ми каза ако се скараме пак тоя път не чакай аз да те потърся :д така че всичко е инат неговото,  знам че ме обича. 
А това което усетих какво може да е някой има ли предположения

Enona

Нямам и грам съмнение, че ще се сдобрите с твоя годеник. Нормално щом все той е правил първата крачка, сега да му е писнало, да го приема може би че на теб не ти пука и затова ти не правиш крачки... А това за тежкото нещо дето си ритнала, незнам какво може да е. На мен ми се е случвало в тъмното като минавам в коридора все едно има някой и се бутам покрай него. То е ясно че от едната страна е стената, ама от другата трябва да е широко пък аз точно там се бутам. Като казах на баба ми, за "утеха" ми каза, че защото съм родена в събота, тези хората уж имали дарба да виждат и говорят с мъртвите, та сигурно нещо като дух било.

Mini :)

Ми аз имам такква усещаниия и съм чувствала и явно имам някаква такава дарба..  Често и каквото сънувам се сбъдва. 
Ми и аз се надявам да се оправим но се е запънал като магаре... Въпреки смсса ми не ми отговори днес... Ако иска аз повече няма да направя.  Да си слугува на ината

Nom

Странното ми усещане е че Ви очаква нещо приятно от този човек. Крачка към Вас. Струва ми се, че с а може ще се върне. Усещам че ще се върне.
Не отговарям на лични съобщения!

Mini :)

Ами по неговите думи съм му голямата любов от мен искал дете.... Обачее тоя инат е ужасен незнаех че зодия Стрелец могат да са толкооова големи инати  :D

Roza

Моето мнение - щом веднъж си го потърсила и той не ти е отг. не го търси повече. Колкото и да казваш че се обичате - оставиго и го Наблюдавай отстрани. Виж незнам от кога сте заедно и на колко сте но покажеш ли му че ти си мекушавата ще доиде момент когато ще те върти на единият си пръст. Няма вечна любов - а дори да има тя е рядко срещано явление. На мъжете не трявба да им се показва че може да им лижем краката. А и щом сега си показва ината представи си само когато имате и дете бъдете сем.тогава може и др.страна да ти покаже. Но понякога човек когато е влюбен не слуша какво му се говори и после си пати от грешките.