Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Изпитва ли ме?

Започната от Louise, Февруари 20, 2018, 12:59:21 AM

« назад - напред »

Louise

Изпитва ми чуствата ми или наистина е спрал да ме обича? Има ли друга? 3 дни не спя, не ям това все мисля? Не ми дава конкретни отговори, говори завоалирано, промени някои неща във външния си вид...  Вече не знам какво да мисля,а и нямам сили.

ufo100

Не те изпитва, просто няма интерес. Не е единствения мъж. Ще си намериш друг таз връзка е в миналото...

Louise

ШОУ , до преди 3 дни планирахме сватба... друга ли се е появила? Какво точно става?

Nom

Говори така, защото го е страх. Променил се е, защото се вижда и с друга. Не заслужава да се съсипва те заради него. Освен това Ви лъже. Поведението му го издава.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

NOM , от кога се вижда с нея? И от какво го е страх ? Какво точно в станало ? Моля ако някой може да каже нещо конкретно? Поне да изясня за себе си, от него не мога да изкопча нищо . Искам да знам колкото и да боли...

Nom

Мисля че е от скоро. Страх го е Вие да не разберете. За това е толкова странен. Чувства към Вас не виждам,  просто харесва друго момиче Прави се на  влюбен във Вас.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

Много моля ако някой може да каже нещо повече .. живеем заедно но аз трябваше да замина за известно време.. всичко стана преди заминаването ми. За сватба бяха информирани семейства , близки , приятели. Дори гледахме общ дом.

Louise

NOM помня че ти ми каза, че виждаш сватба в хубав летен ден и че ме обича...

Nom

Да. Но ми се струва че всичко  това ще е за кратко. Аз не съм лъжкиня. Замислих се дали той не Ви готви нещо с това си поведение. Струва ми се че предстои нещо,  мисля че иска да Ви изненада. Нещо е намислил.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

NOM , не ме разбирай погрешно . Не това исках да излезе... просто до преди 3 дни го четях като отворена книга, a сега съм толкова объркана.Искам само малко повече яснота , защото за мен всичко това е голям шок. искам просто яснота ... дори не знам как да се държа... плача и не спя 3 дни... Каква изненада , моля те ако виждаш нещо повече да споделиш. Имам чувството че ще умра ,ако така продължат нещата.

Nom

Спри се. Престани да се съсипваш,вредиш си. Шока сама си го причиняваш.Сама се погубваш. Недей, всичко ще  е наред. Успокой се, той сам ще си отвори устата. Искам да ти помогна. С търпение ще постигнеш много, а не със сълзи!
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

Просто искам да знам какво ни чака с този човек? Знам че той е моята душа близнак.

Nom

Искам да си щастлива. От сърце. И вярвам че ще има сватба и още много прекрасни моменти. Сълзите, липсата на сън, не са изход, нито пък да не се храниш. Изход е да търсиш решение на проблема и да ес бориш за него-
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

NOM , сега стана един голям проблем.. моля те ако виждаш нещо, каквото и да било ми кажи. Не мога да се успокоя, треса се от нерви ...комуникацията с него стана невъзможна покри се .. моля те кажи ми ако виждаш какво става...

Nom

Писах ти в другата тема. Тази която последно пусна.
Не отговарям на лични съобщения!