Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква в любовта?

Започната от zlatina, Април 12, 2018, 07:37:56 AM

« назад - напред »

Roza

Може ли мнение по моя случай. Вече незнам какво да правя - с моя се разделихме от три. Дена ми говори всеки по пътя а днес мипредлага да водим малката на море и да се събираме. Вече незнам какво да правя и да мисля за него.

Nom

Роза не е решение  да се съберете. Ти  сама може да осигуриш почивка на себе си и детето, но този човек не ми харесва, твърде дързак е. Той иска заради детето да се съберете, и не бива да му вярваш на думите.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Добре да се включа и аз. Който иска, мен какво ме очаква в любовта, не чувствам нищо с мъжа Я. малко по голям от мен който ме използва и не ми помага. Не  търся начин да се влюбя на секундатата както Маргарита, а просто нямам любов до себе си , говоря за мъж!
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

Ном щом не ти помага този мъж и те използва, за мен това не е мъж. За мамичето, което знаеш и тя така са я използвали, но аз и показах, че има хора като мен който дават без да искат нищо.  Още ли вярваш че ще се съберем. Незнам на къде са и насочени мислите и чувствата й..

Bety

Здравейте!От известно време ви чета и реших и аз да се включа.Запознах се с един висок мъж и много ми харесва.Мислв ,че и той не е безразличен,но нищо не предприема никакви действия.Та въпросът ми е -той дали изпитва нещо към мен и имаме ли бъдеще заедно?

Roza

Nom- незнам. Тои иска семейство с мен. Да сме се женили.Ако има кои да ми каже дали има смисъл пак да сме заедно. Кълне се че ме обичал. Но колко е вярно незнам

Nom

Bety а защо не опиташ ти да го предизвикаш при положение че ти харесва. Не го чакай него, опитай се ти да го потърсиш. Предприеми ти действия и му подскажи по този начин, така нищо няма да постигнеш чакайки го него.Така ще разбереш дали наистина не е безразличен!
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

Nom как виждаш нещата към момента. Видях нещо , където за някой мисли, но незнам кой е. Още ли вярваш , че нещатахще се оправят. Как го усещаи.

Nom

Любо, искам ми се и други да се включат по твоя казус.
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

Да Ном добре ще е , но никой не го прави освем теб , затова се обръщям към теб. Имам ти доверие. Ти какво усещаш за момента. Мисли ли за нова любов или има мисли и за мен

zlatina

Може ли и за мен да погледне някой? Как ще продължи връзката ми, ще има ли развитие? Скоро водихме разговор по темата, но вместо да се изясним, нещо се обърках ...
Признавам, че аз искам развитие, но и малко ме е страх. Помогнете, какво виждате?

Nom

Аз също попитах за любовта.
Zlatina според мен няма пречка да бъдете заедно, предстоят още разговори освен този, можете и да бъдете семейство но трябва доста време. Ще постигнете развитие постепенно, с времето. Връзката ви е продължи както до сега.  Ще сте заедно но не бързайте.
Не отговарям на лични съобщения!

zlatina

Ном, с удоволствие бих ти гледала, ако можех. Мога обаче само, да ти помогна с  разсъждения от опит или съвет. Сподели, ако искаш повече и ще се включа.

Lyubo

Ти си най- активна от всички. Незнам кой още има способнасти тук в този форум. Освен теб, Странен и Фея. За тава се обръщам  към теб , защото ти си най- запозната за случая ми. И Странен ми каза, че ще сме заедно отново, но само това без никакви други обяснения, както ти даваш...

jeniel

Бих искал да науча какво ме очаква в любовта през годината - сама съм. Ще имам ли партньор, с който да създадем хубави отношения и стабилност, ще се случи ли тази година ? Искам да знам и има ли шанс да създам тези отношения с И. ?