Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Прекъсване на енергийни връзки!

Започната от Feq, Април 12, 2018, 07:59:43 PM

« назад - напред »

Feq

Мога ли да прекъсна енергийни връзки с човек с който не сме обменяли енергии на живо?Ще има ли смисъл и резултат?

Странен

Цитат на: Feq - Април 12, 2018, 07:59:43 PM
Мога ли да прекъсна енергийни връзки с човек с който не сме обменяли енергии на живо?Ще има ли смисъл и резултат?
Енергия се обменя или не се обменя, това наживо... наумряло не е  от значение. Неможе да прекъснеш това  изведнъж, може само да  намалиш потока но е нужно много време.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Feq


Feq

Ако прекъсна енергийни връзки , а е имало нещо да става и не съм била достатъчно търпелива, разваля ли се тази възможност за нещо между нас?

Nom

Трябва сама да решиш, но според мен едва ли сте създали някаква силна енергийна връзка. Не виждам смисъл и да ги прекъсваш, просто остави нещата да се случат така както трябва.  Ако искаш да нямате отношения това ще се случи, имала съм енергийни връзки с много хора но с никого не съм я прекратила. Не виждам смисъл.
Не отговарям на лични съобщения!

Feq

Мерси за отговора Firegirl! Искам отношения, но не искам да се надявам напразно!

Nom

Знам тази история, и си позволих да пиша. Остави нещата да се случат, времето ще покаже дали този човек е за теб или не. Остави нещата да се случат.
Не отговарям на лични съобщения!

Feq


Тара

Смисъла да прекъснеш енергийна връзка/връзки:
Представи си едно кълбо с прежда, обикновено преждата се намотава върху хартиено ролце, което е доста тънко. Ако ти си това ролце в средата - преждата, намотана върху него представляват енергийните връзки. Образно казано, за да си представиш картинката  :)
Ами, почти не можеш да мръднеш в един момент от омотаване..и човек не го осъзнава, което е най-лошото. Когато първоначално чистих енергийни връзки буквално чувствах дърпания на въжета около мен. Та  ..определено смисъл има - огромен! Смисъла е свобода. Освен това даваш възможност на отношенията да се обновят, да са чисти по този начин.
Ако можеш да го направиш - правиш услуга на себе си, а и на другия човек, когото освобождаваш от тези връзки.

Държа да подчертая - прекъсването на енергийната връзка не води до прекратяване на отношенията с човека.

Освен в случай, че изрично заявиш "Не желая да имам повече отношения с този конкретен човек. Искам да излезе от живота ми". В случая това вече е чистене на кармични връзки. Понякога няколкократно трябва да заявиш това, ако си убеден, че го искаш.
Ако не трябва да продължат отношенията (това не е по твоя преценка, а по преценка на Господарят на Кармата и само с негово разрешение) те могат да се прекъснат или човекът да излезе от живота ти окончателно, или да остави на теб да го търсиш. Ако душата иска тези отношения - оттърване няма. Тя иска да учи от тези отношения и затова те ще продължат.

Feq


vesela peperuda

Извинявам се за глупавия въпрос, но какво означават енергийните връзки и как се чистят? Аз например искам да изкарам един човек от мислите си, но не мога. Възможно ли е чисто мисловно да съм си направила автомагия и съответно да съм си блокирала енергията? Не чувствам вече нищо към него, но този човек не излиза от мислите ми и това ми пречи.

Feq

Провери в интернет - прекъсване на енергийни връзки в сайта  magicaura има подробно описание с картинка! Това с неизлизането от мислитена мен ми казаха, че имам чувство за собственост!

Тара

Цитат на: vesela peperuda - Април 13, 2018, 10:49:56 PM
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво означават енергийните връзки и как се чистят? Аз например искам да изкарам един човек от мислите си, но не мога. Възможно ли е чисто мисловно да съм си направила автомагия и съответно да съм си блокирала енергията? Не чувствам вече нищо към него, но този човек не излиза от мислите ми и това ми пречи.
Не е глупаво да питаш, напротив - интелигентните хора питат за нещата, които ги интересуват  :) Нали това е целта, ако не разбираш нещо питаш и научаваш. Във форума съм писала как се прекъсват енергийни връзки, а имаше и още една дадена схема за прекъсването им.
Хората непрекъснато обменят енергия един с друг. Дори когато мислиш за някого обменяш енергия (или по точно му изпращаш такава). Но когато мислиш особено интензивно или натрапчиво за някого се образува енергийна връзка. Ако мислите, които му изпращаш са свързани с омраза или негодувание - при прекъсването/изчистването на енергийната връзка, която се е образувала между вас - ти даваш възможност на отношенията с този конкретен човек да се променят, защото премахваш енергията на омраза или зависимост/вкопченост и по този начин можеш да изпращаш дру вид мисли към него - например на благодарност. А можеш и да спреш натрапчивите мисли към него, един вид си даваш шанс за нови отношения с този човек или си даваш шанс да продължиш напред без да се тормозиш с излишни мисли.
Премахването на енергийните връзки, особено когато е имало продължителни отношения или много интензивни чувства на любов или омраза е необходимо да се повторя. Колко пъти зависи от конкретните отношения. Когато човек усети покой и чувство на свобода и/или няма натрапчиви мисли към човека е индикация, че си успял.

Енергийни връзки могат да се образуват по всички чакри на човешкото тяло - например при караници, тежки думи се образува енергийна връзка с този човек в областта на гърлото. Когато я прекъснеш, ще можеш да подобриш отношенията с човека, без да имаш "буца в гърлото" или да искаш да му кажеш тежки думи. Това олекване се усеща и от другия човек и той се държи по различен начин с теб. В резултат можеш да подобриш отношенията си с всеки човек, с когото не се разбираш.

vesela peperuda

От сърце благодаря за отговорите!
Тара, а този ритуал позволен ли е да се прави от обикновени хора? Имам предвид хора който нямат дарба за такива неща? Жена с такива възможности ми е казвала (и не само тя ), че заклинания не е хубаво да се правят от хора, който нямат опит и най-вече дарба за това, особено ритуали извършващи се на пълнолуние или новолуние и последствията са големи, ако се обърка нещо. Този ритуал прочетох на едно място, че се прави на 19-ти лунен ден? Ще се поровя да видя и това което ти си писала за прекъсването на енергиини връзки. Определено имам нужда от такова изчистване.Чувства на омраза от моя страна не е имало, дори напротив.
Feq, не мисля, че не излизането от мислите се дължи на чувство за собственост, поне аз не го чувствам така, но на подсъзнателно ниво може и да е така. Факт е обаче, че процеса е едностранен.

Тара

Всъщност това е енергийна работа, която може да се направи и от хора, които нямат опит. Не бих казала, че е ритуал, а просто следваш определени стъпки с които не вредиш на никого по никакъв начин, нито налагаш своята воля, а осъзнаваш че можеш да промениш енергийте, които са се натрупали и тежат между двама души. Можеш да го направиш по всяко време.
Трябва да помолиш твоите духовни водачи и/или Архангел Михаил да направят прекъсването на енергийните връзки. Дори можеш да го направиш по следния начин, като молитва:
"Архангел Михаил, моля те да прекъснеш всички енергийни връзки, които са се образували между мен и "Х". Моля те да го направиш по любящ и безопасен начин за мен и за него. Благодаря ти!"
Това е достатъчно.