Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Прекъсване на енергийни връзки!

Започната от Feq, Април 12, 2018, 07:59:43 PM

« назад - напред »

vesela peperuda

Благодаря, Тара! :) Надявам се да има ефект. 

Тара

Писала съм в друга тема, но да спомена и тук. Когато прекъсваш енергийни връзки с даден човек почти 100% човекът ще ти се обади или ще ти пише или ще се видите "по случайност" (дори и да не сте се виждали с години). Това се получава, защото подсъзнателно другият човек усеща, че "нещо се е променило".

vesela peperuda

Тара, не успях да открия другата тема, но мисля, че разбрах принципа и ще се опитам да го направя  и с бившата ми свекърва, която в един момент си мислех ,че мразя, но аз не съм способна на такова чувство. Простила съм и , но тя продължава с интригите.
Може ли да те помоля да хвърлиш отново карти в общ аспект за мен, ако имаш възможност? Интересува ме по- скоро ще успея ли да запазя работата си в близките 2-3 години, ще успявам ли финансово да се справям с отглеждането на дъщеря ми, и ще се появи ли скоро подходящ мъж за сериозна връзка в живота ми ?
Благодаря!

Nom

vesela peperudа дано не грубо от моя страна че се намесвам. Ако имаш някакви съмнеия относно работата сега, по добре потърси по добра възможност, виждам те на доста по различно място, от колкото сега - за работата ти става въпрос в близките месеци. Малко по добро заплащане и възможност за съчетаване на дете и  работа. Въпросът е да потърсиш, много малък шанс има за разбиране сега в работата, има човек там - мъж кото ще се застъпи за теб, и ще ти помага, но временно.
Не отговарям на лични съобщения!

vesela peperuda

Не е нахално, благодаря Firegirl! Така е , обаче има и  друга причина,поради която не искам да сменя доброволно работата засега. Свързано е с жилище. На теб от все сърце ти пожелавам бързо възстановяване и намиране на подходяща работа, която да ти носи удволетворение! Вярвам , че ще се случи съвсем скоро :)
Относно ритуала за прекратяване на енергийни връзки направих, го но сякаш не чувствам нищо все още, нито дърпане на въжета -нищо. Трябва ли да го повторя още няколко пъти? Листа хартия го изхвърлих във вода, но може би е трябвало да го изгоря? Четох, но не разбрах точно каква е разликата между енергийни и кармични връзки?

Тара

Кармичните връзки са също енергийни връзки, в които обаче е вложена много енергия и са допуснати сериозни нарушения на космическите закони, което налага задължителното им преработване. Това може да се случи и в следващ живот. Тук вече Душата се учи и изработва качества като смирение, търпение, доброжелателство и т.н.
Не бива да те притеснява това, че не си почувствала нищо, процесът може да се е случил за теб по време на сън. Важно е желанието ти за промяна и намерението, което си изразила. Можеш да повториш, ако прецениш - просто наблюдавай дали има подобрения в отношенията ти с дадения човек (първоначално е възможно да има влошаване, което е временно и след това подобряване).

vesela peperuda

Благодаря, Тара! Ами всъщност аз нямам отношения с този човек точно от една година насам. Проблема е, че се появява в мислите ми от време на време и това ми пречи. Идеята на ритуала беше просто да изчезне от съзнанието ми и да спра да сравнявам всеки мъж с него. Последното не го искам то просто се случва на подсъзнателно ниво. :)

Тара

Нали знаеш поговорката - да забравиш някого може да ти отнеме цял живот  :) Не се притеснявай, когато срещнеш човекът за теб съвсем няма да ти е до сравнения.