Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще има ли реална среща?

Започната от choko08, Април 21, 2018, 07:35:09 PM

« назад - напред »

choko08

Пиша си от известно време с един сърбин на английски. Не си общувам , кой знае колко задълбочено, но той не пропуска да ми пише и е отзивчив. Казва, че често идвам към България. Ще има ли продължение това писане в реална среща? И нещо повече от писане.

Nom

Не, няма да има време и възможност за такава. Да отзивчив е, ще пътува по имотни дела и проблеми в България, има и жена ако не се лъжа, женска фигура около него. Няма да има възможност и време, напгрегнат е и някак това е комуникация за забавление, не виждам сериозна връзка. Ей така да се отибе номера.
Не отговарям на лични съобщения!

choko08

Стандартно, мъже с жени около тях да си търсят диалог с други жени. После човек как да вярва в любовта и дори да не наричаме любов, в отношенията като цяло

choko08

Аз съм готова за истински отношения, но все още не се е намерил човекът, с който да ги създам. Искам да вярвам , че ще се случи ... но дали ще е тази година ?

Nom

Не вярвам в любовта по интернет  и такива запознанства. Първата ми любов беше запознанство по интернет, и не стана нищо една среща и нищо повече. Не харесвам такива запознанства, винаги ми се е виждало опасно. Вярвам че човекът за теб е българин не чужденец ,вярвам че ще се засечете случайно, както и че врявам че това ще се случи  някъде след зеленина и след секунди ще бъдете хванати за ръка.
Не отговарям на лични съобщения!