Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Споделена любов

Започната от Романтик, Април 23, 2018, 11:18:46 AM

« назад - напред »

mail_11

Цитат на: Nom - Юни 13, 2018, 08:30:35 AM
Този човек не те избягва по никакъв начин. Старае се да бъде с теб в работата и да работи с теб, да те разбира. Не мога да кажа защо те избягва и до момента този човек има нагласа да работи  с теб. Всичко зависи от него по повод вашите добри отношения ако е готов можете  да бъдете приятели, но до момента не е.
Този човек много ми е помагал в миналото, но не е пряко свързан с работата ми, сега се опитва отново да работи с мене, но е много дистанциран, заради обида от моя страна, но тя беше взаимна....както и да е. Надявам се да ми помага.

Романтик

Зная Ном, зная,че с момичето няма смисъл.Тя не ме иска - това е истината.
Чудя се това друго момиче къде ли ще го срещна?И без друго не съм много контактен - а и тази случка в живота ми доста дълбока рана остави и дори не мисля,че някога пак ще се влюбя...
просто няма смисъл да даваш чувствата си на някой, който не ги заслужава...Няма нужда.
Най - интересното ми е ,че тя осъзнава ясно колко силно я обичам и тя не иска нищо от мен...И ми обяснява глупости от сорта ,че нещата били грешка ...пътуванията с мен и още неща...Грешка, пък седи и ми обяснява надълго и нашироко 2 часа.Надявам се , един ден да не се опита отново да ми се пречка в живота - защото достатъчно ме нарани и не искам повече да я виждам , не ме интересува просто.
mail_11 без да искам прочетох нещо за това момче -след всичко това не може да ти е  приятел  такъв човек ...Като си го наранила той няма как да ти е приятел - естествено е,че винаги ще те избягва ...може нищо да не ти каже или покаже...но никога нищо повече няма да е същото.
И аз няма как да съм приятел с нея, нищо не сме си казали или обидили с думи...Но ми каза,че е постъпвала грешно с мен и взе да ми се извинява...

Романтик

Всъщност Ном, ти виждаш ли ме изобщо с момиче, Защото това уклончиво отговаряне ме навежда на друга мисъл.Бъди честна с мен и ми кажи как виждаш нещата?
Ще съм ти благодарен....Оставам с впечатление ,че ме щадиш от истината - каквато и да е ми я кажи.

Nom

Романтик, истината съм я казвала не веднъж. И това как виждам нещата. Знам, че ще бъдеш с момиче, а кога времето ще покаже. За секунди няма как да стане това. Прояви търпение. Ще бъдеш, кога и как аз не мога да знам. Знам че ще бъдеш.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Здравей Ном, ти ми беше казала,че не може да виждаш точното лице на човека....
Напоследък ми се върти идеята, че ще си имам семейство и то точно с това момиче, което е първата ми любов.то и няма и друго де.  Защо имам такова усещане ,че ще е тя моето семейство.
И аз не мога да си го обясня това. Иначе я обичам , то това ти е ясно.
Нещо не можеш ли да ми кажеш по-подробно. Странно ми е че не виждаш нищо за мен...

Nom

Романтик, няма как да ти кажа с кого ще имаш семейство. Всичко което съм видяла съм го казала. На мен например никой нищо не ми казва нито за любовта нито за работата. Понякога има неща които не могат да се видят както и лицата на хората, бъдещето ти е не ясно. Аз пиша, че ще имаш семейство защото знам,че ще е така, но с кого времето ще покаже. Мен ме заряза мъж заради друг мъж, след като правихме планове за дете и съвместно жителство, ако успея да се стабилизирам в работата, но в момента нямам такава.  От няколко месеца чувствам ,че нямам приятел.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Цитат на: Nom - Март 31, 2018, 01:05:48 PM
Аз искам да си починеш от тази луда любов! АЗз искам и да си влюбен но сърцето ти трябва малко да спре. Един ден ще ти го кажа, тя самата. Един ден ще ти каже Обичам те
[/quote

Сетих се за думите  ти , Ном
Това момиче ли ще ми каже ,че ме обича? Нея ли имаш впредвид?

Nom

Романтик, това някога ще се случи. Незнам дали ще е тя, но някой ден наистина някои ще ти каже Обичам те!
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Здравей Ном,
толкова е объркано всичко, знам ,че с нея сме си един за друг, ей такова е моето усещане.Знам ,че всички ми казват точно наобратното, знам ,че тя не ми обръща внимание....сега.
А какво ще се случи ... май никой не е в състояние да ми каже.
Тара , виждаш ли нещо на картите?

Teomi

Романтик,отговаряно ти е вече много пъти.Прочети си предишните постове.

Романтик


Романтик

Аз попитах за мнението на Тара?

Романтик

Здравей Ном, искам да те попитам - моето момиче иска да си сменя работата и да напусне дори града - това ще се случи ли според теб.Вътрешно имам някаква тъга, че вече няма да я виждам ако напусне.

Nom

Тя не е вечна, и за теб ще е по добре. Към настоящият момент изобщо не виждам бъдеще с нея, както и всичко останало за което си питал и съм дала отговор. Остави я има пълното право да прави каквото си иска, а момента ен е предприела нищо и нищо не се знае в бъдеще.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Аз не и преча..Тя каквото иска може да прави.
Спомена,че търси нова работа...Някъде далеч оттук.
Това вярно ли е?