Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах много реалистичен сън

Започната от НЕАКТИВЕН, Април 25, 2018, 07:39:49 AM

« назад - напред »

НЕАКТИВЕН

Добро утро!
Имам връзка с мъж около 5 месеца. Не се чувствам щастлива, не ме е търсил от 1 месец по претекст, че майка му е болна. Не съм глупава и виждам, че има доста свободно време, просто явно не желае да се вижда с мен.
Тази нощ сънувах, че съм у тях на гости. Изведнъж нещо ме накара да изляза късно вечерта от тях, и да тръгна към дома на бившия ми приятел с който бях 4 години. В действителност, къщите им се намират на 2 минутки път една от друга.
Когато отидох в къщата на бившия ми плачех, прегръщахме се. Предложи ми шоколад и ядохме от него и двамата. Накрая започна да ме целува по корема и сънят ми приключи.
Близките няколко дни не спирам да мисля колко бях щастлива с него, колко се обичахме. Разделихме се защото много лъжеше. Вродено му е, дали от зависимостта която има, не знам.
Ще се радвам да разтълкувате съня ми!

Nom

Ще се разделите със сегашният ти приятел, съня вещае много нови познанства и нови приятели. Пази здравето си, нервите си, самата себе си. Ще имаш неразбирателства с някого около теб и скарване, но след това ще бъдеш щастлива. Според мен те очаква нова връзка, доста по различна от предишните.
Не отговарям на лични съобщения!

НЕАКТИВЕН

Налегнали са ме мисли за този мой бивш приятел. Чудя се как е, какво прави, добре ли е? Мисли ли за мен от време на време? Спрял ли е с наркотиците и ако не има ли някакъв шанс да го направи?

Nom

Хайде да не се връщаш към миналото, не трябва да си с приятел наркоман който още взима наркотици. Да мислиш как да търсиш нова любов, ти мислиш за него, на него му е все едно. Не  ти е нужен той а нова любов.
Не отговарям на лични съобщения!

НЕАКТИВЕН

А с приятеля ми в момента какво ще се случи? Нито той, нито аз предприемаме нещо. От 1 месец само аз го търся и получавам някакви откъсъчни отговори.

Nom

Ти ще имаш нова любов, до 10 дена трябва да се разделите с този човек. Той е търсил нещо за което не си била готова ти самата, след което просто те е оставил защото го е получил.
Не отговарям на лични съобщения!

НЕАКТИВЕН

Действително откакто спах с него, той си промени коренно отношението. Понеже нося гривна с буквата му, той има същата само че с моята буква, да я сваля ли? Има ли изобщо смисъл да я нося. Та той не ме е търсил близо 50 дни, просто за да ме попита как съм.

Teomi

Явно е взел каквото иска и вече не си му интересна.Гледай напред

НЕАКТИВЕН

Най-вероятно е така. Много е грозно обаче да се подиграва по този начин и да се оправдава с заболяването на майка му. При това е по-голям от мен с 15 години. Не му отива.

НЕАКТИВЕН

А как ми липсва това момче...За 4 години нито веднъж не е поискал да спи с мен. Пусто тези наркотици, не знаех как да го откъсна от тях. Ако сега ме потърси бих му подала ръка да му помогна. Дори и да не сме двойка, само да му помогна. Нищо друго не искам..само да е здрав и да живее.

НЕАКТИВЕН

Добро утро! Сънувах го отново. Този път бяхме в една кола, спряна по средата на кръстовище и бяхме блокирали движението. Седяхме вътре и си говорехме спокойно, все едно не виждаме другите. Може ли да ми разтълкувате съня?

Nom

Не е добре изобщо еч го сънуваш. не разбирам дори аз самата защо искаш отново да се обвържеш с  човек, свързан с наркотици, и все още дори виждам да взима лека дрога, съня ти не вещае добро. Вещае някакво произшествие за единият от двамата. Продължавай напред.
Не отговарям на лични съобщения!

НЕАКТИВЕН

Ами какво да кажа, обичам го истински и искам да му помогна. Готова съм да нямам връзка с него, единственото което искам е да е добре.

vesela peperuda

Един съвет от мен - не се обвързвай с човек със зависимост - наркотици или алкохол. Не можеш да му помогнеш, ако той самия не го иска и не се лекува. Това е болест! Всъщност може, но всичко ще е до време. Обикновено това са хора със слаби характери и вината за това им състояние според тях е в другите, а не в тях самите.

Nom

Има вероятност, обаче той да е зависим и към алкохола, а за едно момиче това е доста опасно. Тя го обича и иска отново да е заедно с него, много трудно може да се помогне на такъв човек, не искам да се бъркам. Врявам че любовта ще дойде при всеки.
Не отговарям на лични съобщения!