Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ромео и Жулиета които не са се виждали

Започната от Adi_scars, Юни 13, 2018, 06:41:32 PM

« назад - напред »

Adi_scars

С едно момче пишем от 10 години , никога не сме се виждали той е много потаен и каза че има някаква причина поради която не можем да се видим , толкова съм привързана към него до смърт , всяка негова дума ме кара да летя от щастие или да падам на земята! Той ту казва че връзката ни няма смисъл, ту че разговора ни иска да продължи вечно и двамата сме изстрадали с бащи алкохолици и си бяхме подкрепа един на друг,но той взе да пише по рядко и все едно става все по безразличен към мен :( на всички като им кажа че не сме се виждали се подиграват :( кажете ми има ли смисъл да се боря?

Nom

Според мен има, но само така дистанционно, от разстояние едва ли ще стане нещо. Според мен няма смисъл, усещам го. Това не е реална подкрепа, това само думи. Той комуникира и с други и им говори същото, за мен една такава връзка, е опасна, и според мен сама преценете но няма смисъл да се борите за фалшива любов с човек. той е по хладен към Вас защото му омръзва всичко това. Изчерпал се е от към думи и приказки.
Не отговарям на лични съобщения!

Adi_scars

Влияе ми страшно много как да се справя, всеки ден се събуждам с мисълта за него

Nom

Добре пишете си 10 години, а защо за толкова  време не сте имали нито една среща. Усещам че има нещо тук, в тази история, комуникира по същия начин и с други момичета. Аз не Ви се подигравам, росто чувствата му отиват на към друга, омръзвате му, губи интерес.
Не отговарям на лични съобщения!

Странен

Цитат на: Adi_scars - Юни 13, 2018, 08:33:38 PM
Влияе ми страшно много как да се справя, всеки ден се събуждам с мисълта за него
Любов на ментално ниво, среща не ви е необходима. Ако се осъществи среща магията ще изчезне.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Романтик

Ади ...не си разбивай сърцето по хора, които не те заслужават...само това бих ти казал.
Аз това се опитах и на момичето , което дълги години харесвам и обичам...ние не сме вампири и не живеем на земята по 150-250-350 години...човешкия живот минава просто за миг.
И АКО ОБИЧАШ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СИ С НЕГО - това да му пращаш усмихнати емотиконки, а душата ти да плаче или обратното ...кой кого лъже.
Ти дори не си сигурна това , което ти пише, дали не е преписано отнякъде. И дали са си чисто негови мисли.
Опитай да намериш човека, който ще ти е опора в реалния свят, монитора няма да ти каже нищо, нито ще те прегърне, нито ще те целуне.
Този човек трябва да е до теб, да виждаш очите му да усещаш дъха му

Nom

Невъзможна любов, 10 години да си говориш с един и същи човек до полуда. Без нито веднъж да се видиш с него, ти си влюбена не в този човек, той те привлича с мили думи ами влюбена си в компютъра и монитора. Любовта е на вън не в чата, така никога няма да се влюбиш.
Не отговарям на лични съобщения!

elince3e

Цитат на: Странен - Юни 13, 2018, 09:08:39 PM
Цитат на: Adi_scars - Юни 13, 2018, 08:33:38 PM
Влияе ми страшно много как да се справя, всеки ден се събуждам с мисълта за него
Любов на ментално ниво, среща не ви е необходима. Ако се осъществи среща магията ще изчезне.

Съгласна съм със Странен,  това е връзка без обвързване,  щом няма личен контакт,  значи няма смисъл да си  губите времето.  Колкото и да мислите за него,  аз по същия начин бях с едно момче,  но моето е по-зле от вашето,  защото ние се видяхме веднъж,  но е дълго за разказване,  ако искате ми пишете на имейла за да ви разкажа и вие да ми разкажете повече за този човек,  за да не станете като мен...  С диагноза шизофрения... Не стигайте до крайности за човек,  който "има причина" да не се видите на живо,  или се смята за грозен,  или има друга или най-лошото да е инвалид...  Други основателни причини не се сещам!  Горя главата момиче,  има толкова много момчета в реалния живот,  дай им шанс!