Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Защо мислите ми са за него?

Започната от ailli, Юни 15, 2018, 07:46:48 PM

« назад - напред »

ailli

От няколко дни в мислите ми е човек от миналото. Някак натрапчиво и внезапно се сещам за него. Това означава ли, че той пак ще ме търси или пък , че и той се сеща за мен? Странно е, аз наистина не мисля за него нарочно, просто изведнъж нахлуват мисли и от седмица е така.

ailli

Усещането ми се оказа истина. Този човек се свърза с мен вчера. Аз не му отговорих, но усещането ми се потвърди - няма как да мислиш натрапчиво за някой, ако и той не мисли за теб. А в случая аз получавах нежелани мисли, защото той ги е изпращал. Ако все пак някой иска да ми отговори, въпросът ми е: Какво иска, за да ме търси отново?

Feq

Без да съм - ясновидец, казвам, иска да запълни празнота, самотен е човека!

ailli

Не знам какво е, защото последната комуникация с него беше гриба от моя страна. Как човек се връща там където не е получил добро отношение ? И защо?

Feq

Не е за лошо, разбери от самия него!

ailli

Не мога да разбера сама, защото това означава да подновят контакт. Иска ми се просто ако някой усеща истината - да каже, защо ме търси пак?

ailli

feq , ти си ясновидка сега, може ли да кажеш какво ще излезе на картите - защо ме търси този мъж  и какво ще стане с него и мен ?

Feq

Мечка, кула, пръстен, мишки, котва, лисица, змия - нещо ти завижда, болезнена раздяла е имало!