Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Жена Дева, мъж Дева

Започната от Nom, Август 14, 2018, 05:24:25 PM

« назад - напред »

Nom

Интересно ми е какво можете да кажете за тази комбинация.
Семейство, любов, приятелство. Още  по кратко казано всичко!
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

Това е любов, която се е породила в течение на времето. Едва ли сте се влюбили от първия миг и сте си казали, че сте единствени. Може би първо сте били приятели или просто познати. Едно е сигурно – след доста време сте усетили какво се крие в очите на другия.Имате много общи неща по между си, но не е ясно защо до днес никога не сте си обръщали внимание. Понякога живота си прави шеги с нас и явно този път жертвите сте вие. И двамата сте динамични и обичате промяната, следвате някакъв план, но сте склонни много бързо да завъртите посоката на движение. Ако се налага, можете да рискувате всичко, стига предварително добре да сте го обмислили.  От гледна точка на домашното огнище – тук също имате сходни възгледи. Във вашия съвместен дом всичко ще е чисто и подредено и вероятността да се сдърпате за битовизъм е нищожна.Допълването по между ви дори на моменти е странно. Мъжът Дева ще ви дава всичко, от което се нуждаете, винаги ще бъде там за вас. Щом е влюбен значи ще ви обгрижва постоянно, ще ви гледа в очите и ще иска да бъдете най-щастливата жена на света.  От друга страна жената Дева няма да остави тези прекрасни качества, които притежава мъжът й, незабелязани. Тя по своя деликатен и нежен начин ще му покаже, че има всичко, за което е мечтала.  Много хармонична двойка и в секса. И двамата толкова много държат да се чувстват добре заедно, един с друг, че няма начин в секса да не си допаднат. Ако с времето при някои двойки сексът става скучен, то при двама представители на зодия Дева нещата са на другия полюс – всеки следващ път се чувствате по-добре от предишния.  И двамата обичате да опитвате нови неща, което допълнително ще носи наслада в отношенията ви. Скандалите могат да възникнат заради ситуации, в които виждате своите собствени минуси в човека отсреща. Научете се да ги приемате и да се опитвате заедно да ги променяте, защото все пак никой не е идеален.   

Nom

Много не хармонична връзка между мен и бившият ми приятел. вече нямаме нищо общо, в тази връзка той никога не е осигурил нищо на жената тоест мен. Мъжете Дева са използвачи. Никога не ме е дал нищо от което се нуждая, не съм се нуждаела и от секса, но той ми го е давал. Не е имало скандали, имахме общи неща като областта, в която той работи но аз малко се отдалечих от нея. При мен чисто да при него, незнам. Единият с А. другият с Я.
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

Нова показва, че не е обичал истински. Когато обича човек дава всичко, без да чака нищо в замяна. Трудно е Ном. Но се надавам да срищнеш човека, който ще те оцени

Nom

Никога не е показал че ме обича. Стресна се като му казах че  ще влизам в болница, за операцията, не дойде да ме види тогава. Не ми е помогнал с нищо, говоря материално, финансово. Аз това и исках.
Не отговарям на лични съобщения!

Lyubo

А един човек трябва да покаже обичта си. До сега никой не го беше правил за мен, докато не се появи тя, но в течение ди с нещата.  Ти заслужаваш добър човек до себе си, където ще ти помага. Финансовата част никога не съм я приемал за критирий, макар, че и мен са ме използвали и знам, че е неприятно..