В беизходица съм. - page 3 - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport - Page 3
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 01, 2020, 08:23:49 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

В беизходица съм.

Започната от nikolai_93, Януари 05, 2018, 04:29:39 pm

« назад - напред »

enetra

Моля дайте ми съвет, какво става на моя баща, много се промени, не оценява правилно хората които му помагат, ще разруши всичко около себе си, на път е да изгони и важните хора които работят в ресторанта му, нарочно ли го прави, не го ли разбира как може да му се помогне някаква жестока интрига се върти и не знам кой крив и кой прав?!

Nom

@enetra най-добре  заведете баща си на специалист. Това което се случва не е интрига.

enetra

Цитат на: Nom в Януари 06, 2020, 12:23:17 am@enetra най-добре  заведете баща си на специалист. Това което се случва не е интрига.

На какъв специалист по-точно на лекар вътрешен, психолог или парапсихолог.?!

Nom

Психолог. Мисля че и психотерапевт също. Ако трябва консултирайте се с GP като за начало.

Activis

Оставете човека. Той знае най- добре, какво прави.

enetra

@Activis, от както се помня съм преживявяла всичките му възходи, падения и кризи, сега обаче всичко живо около него възстанало и се възмущава от неговата грубост на моменти, обвиняват и в несправедливост, самата аз не съм в ситуация да го критикувам тъй като, не мога да дам достатъчно от себе, за да му помогна обвързана съм с човек, който също е срещу него и не иска да бъде съпричастен с проблемите му и пр, но много, много искам да направя всичко, за да му помогна.

Activis

Остави го. Той ще се оправи сам. Има защо да е такъв. Има спад някакъв. Тозибизнес е такъв по рисков.

enetra

Nom, когато можеш погледни в перспектива,как се очертават нещата в личен план,преживяхме доста катарзиси физически и здравословно заедно а същото време, връзката ми буксува от доста  години, сякаш съм в капан, не че имам чувства към друг човек и имам нови хоризонти, но е  все по-трудно да издържам.

Дължа много на човека до мен в момента, но защо ли имам усещането, че се измъчваме взаимно, прекалено много контрол и властност има към мен и това ме задушава.

Nom

Трябва да си изясниш, защо той е властен и какво иска да покаже по този начин с това си поведение. Изгладете разликите и несъгласията, ще ти е трудно без този човек, усещам го, но има разногласия и противоречия, неща за изясняване. Не се измъчвате, до края на март ще настъпи подобрение във връзката ти. По скоро ддругата половина нещо я мъчи.

enetra

Знам, че би могло да ми е трудно, не е имало друг човек така да се е грижил за мен, и няма  и да има.Историята е много дълга и саможертвена!

Nom

Той ще продължи да се грижи за теб. Връзката между Ви, не е приключила. Има разлики и несъгласия, но когато установките кой какво иска и изглади те недоразуменията, нещата ще тръгнат нагоре.

enetra

Цитат на: Nom в Януари 16, 2020, 12:02:32 pmТой ще продължи да се грижи за теб. Връзката между Ви, не е приключила. Има разлики и несъгласия, но когато установките кой какво иска и изглади те недоразуменията, нещата ще тръгнат нагоре.

Основното противоречие идва от там, че от много години вече настоява да се преместим в неговият роден град, а аз не исках, това не беше възможно и поради факта, че имах тежко заболяване което наложи животоспасяваща операция, която не беше възможна без неговото участие. Другото нещо е че, има неразборий свързани с наследствени въпроси от моя страна, да кажем,че и аз направя компромис да се преместим, искам да го направя след като си уредя тези въпроси с наследството /ако въобще ги уредя/. Има си сложни отношения в самото мое семейство по линия баща-майка-сестра, че дори и племенник, не знам заслужава ли си да се боря, за да имам все пак нещо или битката е вече с предизвестен край, защото ако е така по-добре да се съглася и да не го умувам вече въпроса с преместването, пък и дори да нямам кой колко средства. Погледни когато имаш възможност какво излиза.

Nom

Струва ми се,че трябва да уреди всички въпроси преди преместването. Макар че той трябва да е склонен на компромис и да остане с теб, в града където на теб ти е добре, не на него. Трябва да изгладиш своите проблеми, и тогава чак да вземш решение, даи да се преместиш или не.

enetra


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019